FKU 1805 Premium Ладилник со статично ладење што може да се вгради под работна маса

Вкупен бруто волумен 175 l
Група на производ Ладилник со статично ладење што може да се вгради под работна маса
Разладно средство R 600a
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85 / 60 / 60 cm
Полнење 0,5 l PET 118
Полнење лименка од 0,33 l 221
Класа на енергетска ефикасност B

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Подпултно вградливи модели

Подпултно вградливи модели

Некои модели може да се интегрираат под работната површина. Во овој случај, за вентилацијата на задниот дел на уредот, потребна е напречна вентилација на работната површина од најмалку 200 cm². Ако нема решетка за вентилација во работната површина, висината на нишата мора да биде најмалку 860 mm за да се обезбеди соодветно предавање на топлината на предниот дел. Особено кај мали димензии, вградените модели нудат решение за заштеда на простор.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник со статично ладење што може да се вгради под работна маса
GTIN 9005382253656
класификација Премиум
Класа на енергетска ефикасност B
Годишна потрошувачка на енергија 204 kWh/a
Климатска класа CC1
Температурна класа K4
Sicherheitsklasse 4
Просечна влажност на воздухот на околината 60 %
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 30 °C
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K4
Максимална амбиентална температура 25 °C
Приклучна вредност 1,0 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85 / 60 / 60 cm
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Приказ на температура на дел за ладење надворешен дигитален
Ладење со бруто волумен 175 l
Ладење со нето волумен 160 l
Систем за ладење Статички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура +2 °C до +10 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 4
оттаму прилагодив по висина 3
Капацитет на полиците 50 kg
Полнење 0,5 l PET 118
Претставување 0,5 l PET 7
Полнење лименка од 0,33 l 221
Претставување 0,33 l лименка 7
Внатрешно осветлување ЛЕД осветлување
Боја на куќиште Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата Нерѓосувачки челик
Брава механички
Рачка Ергономска рачка
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Прилагодливи стапала 2
Должина на кабел за поврзување 1.900 mm
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Подна решетка
Дизајн на врата HardLine
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Вкупен бруто волумен 175 l
Вкупен нето волумен 160 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 905,0 / 614,0 / 649,0 mm
Тежина (без пакување) 33,00 kg
Тежина (со пакување) 36,00 kg

Арт. бр. 830133000

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.