FKUv 1660 Premium Ладилник со ладење со циркулација на воздух што може да се вгради под работна маса

Вкупен бруто волумен 134 l
Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух што може да се вгради под работна маса
Разладно средство R 600a
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 83 / 60 / 61,5 cm
Полнење 0,5 l PET 92
Полнење лименка од 0,33 l 163
Класа на енергетска ефикасност C

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик

Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик

Надворешното куќиште е изработено со странични ѕидови во еден дел без празнини и затоа е многу хигиенско и лесно се чисти. Нерѓосувачкиот челик е легура од нерѓосувачки челик и е особено стабилна; идеален на професионалното поле.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Подпултно вградливи модели

Подпултно вградливи модели

Некои модели може да се интегрираат под работната површина. Во овој случај, за вентилацијата на задниот дел на уредот, потребна е напречна вентилација на работната површина од најмалку 200 cm². Ако нема решетка за вентилација во работната површина, висината на нишата мора да биде најмалку 860 mm за да се обезбеди соодветно предавање на топлината на предниот дел. Особено кај мали димензии, вградените модели нудат решение за заштеда на простор.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Ефективна презентација на производ

Ефективна презентација на производ

Внатрешната LED-светилка што штеди енергија обезбедува оптимална презентација на складираните производи

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух што може да се вгради под работна маса
GTIN 9005382253533
класификација Премиум
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 225 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K4
Sicherheitsklasse 5
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +16 °C до 40 °C
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K4
Максимална амбиентална температура 32 °C
Приклучна вредност 1,0 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 83 / 60 / 61,5 cm
Управување Електронска контрола
Работење Копчиња
Приказ на температура на дел за ладење надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Potentialfreier Kontakt
Ладење со бруто волумен 134 l
Ладење со нето волумен 130 l
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура +1 °C до +15 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 4
оттаму прилагодив по висина 3
Капацитет на полиците 45 kg
Полнење 0,5 l PET 92
Претставување 0,5 l PET 7
Полнење лименка од 0,33 l 163
Претставување 0,33 l лименка 6
Внатрешно осветлување
Боја на куќиште Не’рѓосувачки челик
Материјал на странични ѕидови Не’рѓосувачки челик
Материјал на врата Нерѓосувачки челик
Брава механички
Рачка Рачка од не’рѓосувачки челик
Материјал на полиците Шпанско кедрово дрво
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Прилагодливи стапала 2
Должина на кабел за поврзување 2.000 mm
Материјал на внатрешен сад Пластика со сребрена боја
Подна решетка
Дизајн на врата HardLine
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик
Вкупен бруто волумен 134 l
Вкупен нето волумен 130 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 875,0 / 615,0 / 709,0 mm
Тежина (без пакување) 36 kg
Тежина (со пакување) 39 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.