FKv 503 Премиум ладилник за млеко Ладилник за на полица со ладење со циркулација на воздух

Бруто волумен на одделот за фрижидер 44 l
Група на производ Ладилник за на полица со ладење со циркулација на воздух
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 61,2 / 42,5 / 45 cm
Полнење 0,5 l PET 27
Полнење лименка од 0,33 l 60
Класа на енергетска ефикасност C

Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик

Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик

Надворешното куќиште е изработено со странични ѕидови во еден дел без празнини и затоа е многу хигиенско и лесно се чисти. Нерѓосувачкиот челик е легура од нерѓосувачки челик и е особено стабилна; идеален на професионалното поле.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Пластичен внатрешен сад

Пластичен внатрешен сад

Вовлечениот пластичен внатрешен сад е изработен од еден дел и затоа лесно се чисти. Внатрешниот сад е изработен од полистирол, стабилна и трајна пластика којашто може да се рециклира и затоа е безбеден од аспект на заштитата на животната средина.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променливи полици

Променливи полици

Висината на полиците е приспособлива и на тој начин внатрешноста може да се менува. Ова овозможува шишиња од сите големини да се складираат вертикално и хоризонтално.

Ефективна презентација на производ

Ефективна презентација на производ

Внатрешната LED-светилка што штеди енергија обезбедува оптимална презентација на складираните производи

Група на производ Ладилник за на полица со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382251898
Series Премиум
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 284 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K4
Sicherheitsklasse 7
Максимална амбиентална температура 32 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 35 °C
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K4
Приклучна вредност 1,0 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 61,2 / 42,5 / 45 cm
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Приказ на температура на дел за ладење
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура +2 °C до +12 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 2
оттаму прилагодив по висина 1
Капацитет на полиците 30 kg
Полнење 0,5 l PET 27
Претставување 0,5 l PET 5
Полнење лименка од 0,33 l 60
Претставување 0,33 l лименка 5
Внатрешно осветлување ЛЕД таванско осветлување
Боја на куќиште Не’рѓосувачки челик
Материјал на странични ѕидови Не’рѓосувачки челик
Материјал на врата Изолациона стаклена врата
Материјал на полиците Шпанско кедрово дрво
Брава механички
Рачка
Стопирач за врата фиксиран десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Прилагодливи стапала 2
Должина на кабел за поврзување 2.300 mm
Материјал на внатрешен сад Антрацит пластика
Подна решетка
Дизајн на врата HardLine
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик
Бруто волумен на одделот за фрижидер 44 l
Нето волумен на одделот за фрижидер 42 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 687,0 / 440,0 / 478,0 mm
Тежина (без пакување) 30,00 kg
Тежина (со пакување) 34,00 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.