MRFec 3501 Performance

Бруто волумен 327 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 168,4 / 59,7 / 65,4 cm

Опрема

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Лесно и брзо чистење

Лесно и брзо чистење

Забавно е – дури и по забавата! Сакате да го исчистите уредот по настанот и да го чувате повторно до следната забава? Благодарение на водоотпорната внатрешност со вентилатор кој не прска, може брзо и лесно да го исчистите со црево и добро да ги исчистите сите страни. Потоа избришете ја внатрешноста со крпа и уредот е подготвен за складирање.

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Технички податоци

Група на производ Reach-In refrigerator with bottom compressor
GTIN 9005382232590
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 367,15 kWh/a
Акустична моќност 50 dB
Бруто волумен 327 l
Разладно средство R 600a
Систем за ладење Динамички
Процес на одмрзнување автоматски
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 2,0 A
Температурна класа * K4
Максимална амбиентална температура 40 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 75 %
Вкупен нето капацитет 210 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 168,4 / 59,7 / 65,4 cm
Тежина (со пакување) 62,00 kg
Тежина (без пакување) 57,00 kg
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Опсег на температура +2 °C до +9 °C
Приказ на температурата
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Брава
Türe selbstschließend
Стопирач за врата може да се смени десно
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Број на полиците 5
оттаму прилагодив по висина 4
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Капацитет на полицата 45 kg
Подна решетка
Внатрешно осветлување
Рачка Вдлабната рачка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Со температурната класа се опишува во рамки на кои стандардни граници на температура се наоѓаат мерните пакети.

Преземања

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.