MRFec 4001 Performance Ладилник со ладење со циркулација на воздух

Вкупен бруто волумен 377 l
Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
Разладно средство R 600a
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 188,4 / 59,7 / 65 cm
Полнење 0,5 l PET 253
Полнење лименка од 0,33 l 506
Класа на енергетска ефикасност C

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Куќиште

Куќиште

Индивидуално и цврсто: Дизајнирајте го куќиштето според вашите желби. Тоа е робустно, отпорно на удари и лесно за чистење.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Благодарение на заменливите шарки на вратите, можете каде било лесно да го наполните или испразните вашиот уред.

Вдлабната рачка

Вдлабната рачка

Лесно ракување - Со вдлабната рачка од страната на вратата, можете многу удобно да ја отворате и затворате вратата. Не излегува ништо на кое можете да се заглавите. Вистинска предност, особено во најтесните простори.

Менлива заптивка

Менлива заптивка

Заштедете време и пари. Можете сами брзо и лесно да ги замените заптивките на вратите. Без никакви алатки или закажување кај техничар.

Врата со автоматско затворање

Врата со автоматско затворање

Врата на апаратот што ги поедноставува вашите работни процеси и се затвора сама до агол на отворање од 90°, така што фрижидерот или замрзнувачот не можат случајно да останат отворени. Ова ја одржува внатрешната температура стабилна и квалитетот на складираните намирници непроменет. Од 90°, вратата останува отворена и лесно можете да го наполните или испразните уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Лесно и брзо чистење

Лесно и брзо чистење

Забавно е – дури и по забавата! Сакате да го исчистите уредот по настанот и да го чувате повторно до следната забава? Благодарение на водоотпорната внатрешност со вентилатор кој не прска, може брзо и лесно да го исчистите со црево и добро да ги исчистите сите страни. Потоа избришете ја внатрешноста со крпа и уредот е подготвен за складирање.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382232576
класификација Performance
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 390 kWh/a
Климатска класа CC3
Температурна класа K4
Sicherheitsklasse 5
Просечна влажност на воздухот на околината 75 %
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 40 °C
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K4
Максимална амбиентална температура 40 °C
Приклучна вредност 2,0 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 188,4 / 59,7 / 65 cm
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Приказ на температура на дел за ладење
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Ладење со бруто волумен 377 l
Ладење со нето волумен 286 l
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура +2 °C до +9 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 6
оттаму прилагодив по висина 5
Капацитет на полиците 45 kg
Полнење 0,5 l PET 253
Претставување 0,5 l PET 7
Полнење лименка од 0,33 l 506
Претставување 0,33 l лименка 7
Внатрешно осветлување
Боја на куќиште Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата Челик
Брава
Рачка Вдлабната рачка
Внатрешност отпорна на прскање
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Прилагодливи стапала 2
Должина на кабел за поврзување 2.000 mm
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Подна решетка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Вкупен бруто волумен 377 l
Вкупен нето волумен 286 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 1.920,0 / 615,0 / 725,0 mm
Тежина (без пакување) 61,00 kg
Тежина (со пакување) 66 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.