MRFvc 4011 Performance Ладилник со ладење со циркулација на воздух

Вкупна зафатнина 400 l
Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
Полнење 0,5 l PET 253
Полнење лименка од 0,33 l 506
Класа на енергетска ефикасност C

Прилагодливи ногарки и тркала

Прилагодливи ногарки и тркала

Брзо се поставува и лесно се чисти: Прилагодливите ногарки и тркала може брзо да се наместат за транспорт. Во исто време, подот под уредот може исто така лесно да се исчисти.

Куќиште

Куќиште

Индивидуално и цврсто: Дизајнирајте го куќиштето според вашите желби. Тоа е робустно, отпорно на удари и лесно за чистење.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Благодарение на заменливите шарки на вратите, можете каде било лесно да го наполните или испразните вашиот уред.

Вдлабната рачка

Вдлабната рачка

Лесно ракување - Со вдлабната рачка од страната на вратата, можете многу удобно да ја отворате и затворате вратата. Не излегува ништо на кое можете да се заглавите. Вистинска предност, особено во најтесните простори.

Сигурносно стакло

Сигурносно стакло

Вратите направени од зацврстено безбедносно стакло се многу отпорни на кршење. Поради намалените алуминиумски профили во рамката, областа за презентација изгледа многу просторна.

Врата со автоматско затворање

Врата со автоматско затворање

Врата на апаратот што ги поедноставува вашите работни процеси и се затвора сама до агол на отворање од 90°, така што фрижидерот или замрзнувачот не можат случајно да останат отворени. Ова ја одржува внатрешната температура стабилна и квалитетот на складираните намирници непроменет. Од 90°, вратата останува отворена и лесно можете да го наполните или испразните уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382232613
Series Performance
Бруто волумен на одделот за фрижидер 400 l
вкупен нето волумен 286 l
Нето волумен на одделот за фрижидер 286 l
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 566 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K4
Sicherheitsklasse 5
Максимална амбиентална температура 32 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Собна температура +10 °C до 40 °C
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K4
Приклучна вредност 2,0 A
Вкупен нето капацитет 286 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Приказ на температура на дел за ладење внатрешен аналоген
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура +2 °C до +9 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 6
оттаму прилагодив по висина 5
Капацитет на полиците 45 kg
Полнење 0,5 l PET 253
Претставување 0,5 l PET 7
Полнење лименка од 0,33 l 506
Претставување 0,33 l лименка 7
Внатрешно осветлување ЛЕД таванско осветлување
Боја на куќиште Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата/капак Изолациона стаклена врата
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Брава механички
Рачка Вдлабната рачка
Внатрешност отпорна на прскање
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Прилагодливи стапала 2
Должина на кабел за поврзување 2.000 mm
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Подна решетка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Вкупна зафатнина 400 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 1.920,0 / 615,0 / 725,0 mm
Тежина (без пакување) 77,00 kg
Тежина (со пакување) 83,00 kg
Заштитна преграда

Заштитна преграда

Арт. бр. 779051200

Со цврстата рачка можете безбедно да го транспортирате вашиот уред. Оптимално го штити и кондензаторот на задната страна на уредот и долната страна од удари. Материјал: Галванизиран челик

Тркалца за заштитни прегради

Тркалца за заштитни прегради

Арт. бр. 779076100

За да се олесни транспортот на уредот, може да се монтираат две стабилни тркала директно на долната страна на заштитната преграда. Тркалцата пасуваат на сите расположливи заштитни прегради.

Решетка за поддршка обложена со црна пластика

Решетка за поддршка обложена со црна пластика

Арт. бр. 711323500

Решетките за поддршка имаат облога отпорна на триење и може да се оптеретат со тежина до 45 kg. Тие се прилагодливи во висина и на тој начин овозможуваат флексибилно користење на внатрешноста. Поради нивниот тесно поврзан дизајн, шишињата и садовите стојат многу безбедно. Материјал: Челик, обложен со црн прав.

Подна решетка обложена со црна пластика

Подна решетка обложена со црна пластика

Арт. бр. 711323900

Со стабилната подна решетка, можете оптимално да го користите и подот на уредот. Решетката има облога отпорна на триење и го штити внатрешниот сад од гребнатини и други оштетувања. Тешките производи како што се гајби за пијалоци или буриња може идеално да се складираат во оваа област. Материјал: Челик, обложен со црн прав.

Решетка за поддршка обложена со бела пластика

Решетка за поддршка обложена со бела пластика

Арт. бр. 711330800

Решетките за поддршка имаат облога отпорна на триење и може да се оптеретат со тежина до 45 kg. Тие се прилагодливи во висина и на тој начин овозможуваат флексибилно користење на внатрешноста. Поради нивниот тесно поврзан дизајн, шишињата и садовите стојат многу безбедно. Материјал: Челик, обложен со бел прав.

Подна решетка обложена со бела пластика

Подна решетка обложена со бела пластика

Арт. бр. 711331200

Со стабилната подна решетка, можете оптимално да го користите и подот на уредот. Решетката има облога отпорна на триење и го штити внатрешниот сад од гребнатини и други оштетувања. Тешките производи како што се гајби за пијалоци или буриња може идеално да се складираат во оваа област. Материјал: Челик, обложен со бел прав.

Дрвена полица

Дрвена полица

Арт. бр. 711400001

Шишињата можете оптимално и безбедно да ги чувате на цврстата дрвена полица направена од црвена бука. Тоа на внатрешноста и дава висококвалитетен карактер, обезбедува јасност и овозможува лесен пристап до вашите складирани производи.

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.