MRFvd 3511 Performance црна Ладилник со ладење со циркулација на воздух

Вкупна зафатнина 347 l
Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 168,4 / 59,7 / 65,4 cm
Полнење 0,5 l PET 207
Полнење лименка од 0,33 l 414
Класа на енергетска ефикасност C

Прилагодливи ногарки и тркала

Прилагодливи ногарки и тркала

Брзо се поставува и лесно се чисти: Прилагодливите ногарки и тркала може брзо да се наместат за транспорт. Во исто време, подот под уредот може исто така лесно да се исчисти.

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Без одржување и точно до степен - Лесно и прецизно прочитајте ја поставената температура на дигиталниот приказ за температурата. Исто така не мора да менувате никакви батерии.

Куќиште

Куќиште

Индивидуално и цврсто: Дизајнирајте го куќиштето според вашите желби. Тоа е робустно, отпорно на удари и лесно за чистење.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Благодарение на заменливите шарки на вратите, можете каде било лесно да го наполните или испразните вашиот уред.

Вдлабната рачка

Вдлабната рачка

Лесно ракување - Со вдлабната рачка од страната на вратата, можете многу удобно да ја отворате и затворате вратата. Не излегува ништо на кое можете да се заглавите. Вистинска предност, особено во најтесните простори.

Сигурносно стакло

Сигурносно стакло

Вратите направени од зацврстено безбедносно стакло се многу отпорни на кршење. Поради намалените алуминиумски профили во рамката, областа за презентација изгледа многу просторна.

Врата со автоматско затворање

Врата со автоматско затворање

Врата на апаратот што ги поедноставува вашите работни процеси и се затвора сама до агол на отворање од 90°, така што фрижидерот или замрзнувачот не можат случајно да останат отворени. Ова ја одржува внатрешната температура стабилна и квалитетот на складираните намирници непроменет. Од 90°, вратата останува отворена и лесно можете да го наполните или испразните уредот.

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382252154
Series Performance
Вкупен нето капацитет 250 l
Бруто волумен на одделот за фрижидер 347 l
вкупен нето волумен 250 l
Нето волумен на одделот за фрижидер 250 l
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 532 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K4
Sicherheitsklasse 5
Максимална амбиентална температура 32 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 40 °C
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K4
Приклучна вредност 2,0 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 168,4 / 59,7 / 65,4 cm
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Приказ на температура на дел за ладење надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура +1 °C до +15 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 5
оттаму прилагодив по висина 4
Капацитет на полиците 45 kg
Полнење 0,5 l PET 207
Претставување 0,5 l PET 7
Полнење лименка од 0,33 l 414
Претставување 0,33 l лименка 7
Внатрешно осветлување ЛЕД светлосна лента лево
Боја на куќиште Црно
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата/капак Изолациона стаклена врата
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Брава механички
Рачка Вдлабната рачка
Внатрешност отпорна на прскање
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Прилагодливи стапала 2
Должина на кабел за поврзување 2.000 mm
Материјал на внатрешен сад Пластика со сребрена боја
Подна решетка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Вкупна зафатнина 347 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 1.720,0 / 615,0 / 725,0 mm
Тежина (без пакување) 72,00 kg
Тежина (со пакување) 77 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.