MRFvd 4011 Performance сива Ладилник со ладење со циркулација на воздух

Вкупна зафатнина 400 l
Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
Полнење 0,5 l PET 253
Полнење лименка од 0,33 l 506
Класа на енергетска ефикасност C

Куќиште

Куќиште

Индивидуално и цврсто: Дизајнирајте го куќиштето според вашите желби. Тоа е робустно, отпорно на удари и лесно за чистење.

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382232439
Series Performance
Bruttovolumen Kühlteil 400 l
Nettovolumen Gesamt 286 l
Nettovolumen Kühlteil 286 l
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 566 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K4
Максимална амбиентална температура 32 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K4
Приклучна вредност 2,0 A
Вкупен нето капацитет 286 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Приказ на температура на дел за ладење надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура +1 °C до +15 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 6
оттаму прилагодив по висина 5
Капацитет на полиците 45 kg
Полнење 0,5 l PET 253
Претставување 0,5 l PET 7
Полнење лименка од 0,33 l 506
Претставување 0,33 l лименка 7
Внатрешно осветлување ЛЕД светлосна лента лево
Боја на куќиште Сиво
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата/капак Изолациона стаклена врата
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Брава механички
Рачка Вдлабната рачка
Внатрешност отпорна на прскање
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Stellfüsse 2
Должина на кабел за поврзување 2.000 mm
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Подна решетка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Вкупна зафатнина 400 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 1.920,0 / 615,0 / 725,0 mm
Тежина (без пакување) 78 kg
Тежина (со пакување) 85 kg
Тркалца Ø 80 mm

Тркалца Ø 80 mm

Арт. бр. 908692600

Цврстите тркалца го олеснуваат транспортот и овозможуваат брзо чистење и под уредот. Опсегот на испорака вклучува вкупно четири тркалца и додатоци за монтирање. Две од тркалцата имаат и сопирачка за стабилно поставување.

Заштитна преграда

Заштитна преграда

Арт. бр. 779051200

Со цврстата рачка можете безбедно да го транспортирате вашиот уред. Оптимално го штити и кондензаторот на задната страна на уредот и долната страна од удари. Материјал: Галванизиран челик

Тркалца за заштитни прегради

Тркалца за заштитни прегради

Арт. бр. 779076100

За да се олесни транспортот на уредот, може да се монтираат две стабилни тркала директно на долната страна на заштитната преграда. Тркалцата пасуваат на сите расположливи заштитни прегради.

Решетка за поддршка обложена со црна пластика

Решетка за поддршка обложена со црна пластика

Арт. бр. 711323500

Решетките за поддршка имаат облога отпорна на триење и може да се оптеретат со тежина до 45 kg. Тие се прилагодливи во висина и на тој начин овозможуваат флексибилно користење на внатрешноста. Поради нивниот тесно поврзан дизајн, шишињата и садовите стојат многу безбедно. Материјал: Челик, обложен со црн прав.

Подна решетка обложена со црна пластика

Подна решетка обложена со црна пластика

Арт. бр. 711323900

Со стабилната подна решетка, можете оптимално да го користите и подот на уредот. Решетката има облога отпорна на триење и го штити внатрешниот сад од гребнатини и други оштетувања. Тешките производи како што се гајби за пијалоци или буриња може идеално да се складираат во оваа област. Материјал: Челик, обложен со црн прав.

Решетка за поддршка обложена со бела пластика

Решетка за поддршка обложена со бела пластика

Арт. бр. 711330800

Решетките за поддршка имаат облога отпорна на триење и може да се оптеретат со тежина до 45 kg. Тие се прилагодливи во висина и на тој начин овозможуваат флексибилно користење на внатрешноста. Поради нивниот тесно поврзан дизајн, шишињата и садовите стојат многу безбедно. Материјал: Челик, обложен со бел прав.

Подна решетка обложена со бела пластика

Подна решетка обложена со бела пластика

Арт. бр. 711331200

Со стабилната подна решетка, можете оптимално да го користите и подот на уредот. Решетката има облога отпорна на триење и го штити внатрешниот сад од гребнатини и други оштетувања. Тешките производи како што се гајби за пијалоци или буриња може идеално да се складираат во оваа област. Материјал: Челик, обложен со бел прав.

Дрвена полица

Дрвена полица

Арт. бр. 711400001

Шишињата можете оптимално и безбедно да ги чувате на цврстата дрвена полица направена од црвена бука. Тоа на внатрешноста и дава висококвалитетен карактер, обезбедува јасност и овозможува лесен пристап до вашите складирани производи.

ecovadis 2021

ecovadis 2021

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.