MRFvd 4011 Performance

Бруто волумен 400 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382252178
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 566,03 kWh/a
Акустична моќност 50 dB
Бруто волумен 400 l
Разладно средство R 600a
Процес на одмрзнување автоматски
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 2,0 A
Температурна класа * K4
Максимална амбиентална температура 32 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Вкупен нето капацитет 286 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
Тежина (со пакување) 85 kg
Тежина (без пакување) 78,00 kg
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Опсег на температура +1 °C до +15 °C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Црно
Материјал на врата/капак Изолациона стаклена врата
Брава достапно
Türe selbstschließend
Стопирач за врата може да се смени десно
Материјал на внатрешен сад Пластика со сребрена боја
Број на полиците 6
оттаму прилагодив по висина 5
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Капацитет на полицата 45 kg
Подна решетка
Внатрешно осветлување ЛЕД светлосна лента лево
Рачка Griffmulde
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Со температурната класа се опишува во рамки на кои стандардни граници на температура се наоѓаат мерните пакети.

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.