MRFvd 5511 Performance Ладилник со ладење со циркулација на воздух

Бруто волумен 569 l
Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
Вкупна зафатнина 569 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 168,4 / 74,7 / 76,9 cm
Полнење 0,5 l PET 354
Полнење лименка од 0,33 l 708
Класа на енергетска ефикасност C

Куќиште

Куќиште

Индивидуално и цврсто: Дизајнирајте го куќиштето според вашите желби. Тоа е робустно, отпорно на удари и лесно за чистење.

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382232378
Series Performance
Бруто волумен 569 l
Bruttovolumen Kühlteil 569 l
Nettovolumen Gesamt 432 l
Nettovolumen Kühlteil 432 l
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 535 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K4
Максимална амбиентална температура 32 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K4
Приклучна вредност 2,0 A
Вкупен нето капацитет 432 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 168,4 / 74,7 / 76,9 cm
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Приказ на температура на дел за ладење надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура +1 °C до +15 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 5
оттаму прилагодив по висина 4
Капацитет на полиците 60 kg
Полнење 0,5 l PET 354
Претставување 0,5 l PET 9
Полнење лименка од 0,33 l 708
Претставување 0,33 l лименка 9
Внатрешно осветлување ЛЕД светлосна лента лево
Боја на куќиште Сиво
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата/капак Изолациона стаклена врата
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Брава достапно
Рачка Griffmulde
Внатрешност отпорна на прскање
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Stellfüsse 2
Должина на кабел за поврзување 2.000 mm
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Подна решетка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Вкупна зафатнина 569 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 1.720,0 / 765,0 / 840,0 mm
Тежина (без пакување) 92,00 kg
Тежина (со пакување) 99,00 kg
Тркалца Ø 80 mm

Тркалца Ø 80 mm

Арт. бр. 908692600

Цврстите тркалца го олеснуваат транспортот и овозможуваат брзо чистење и под уредот. Опсегот на испорака вклучува вкупно четири тркалца и додатоци за монтирање. Две од тркалцата имаат и сопирачка за стабилно поставување.

Прилагодливи ногарки од нерѓосувачки челик, 115 - 175 mm

Прилагодливи ногарки од нерѓосувачки челик, 115 - 175 mm

Арт. бр. 908692400

Ногарките прилагодливи во висина (115 - 175 cm) направени од нерѓосувачки челик нудат доволно растојание од подлогата. Така и чистењето под уредот е достапно и лесно. Опсегот на испорака вклучува четири прилагодливи ногарки и додатоци за монтирање.

Изложна преграда

Изложна преграда

Арт. бр. 743521000

На шината од скенерот може да се прикачат ценовни ознаки, шифри за скенирање, индивидуални рекламни пораки и етикети кои се лесни за читање. На овој начин вашите муштерии добиваат брз и сеопфатен преглед. Шината од скенерот може едноставно да се прицврсти на предната страна на решетката. Материјал: PVC, проѕирен

Заштитна преграда

Заштитна преграда

Арт. бр. 779051300

Со цврстата рачка можете безбедно да го транспортирате вашиот уред. Оптимално го штити и кондензаторот на задната страна на уредот и долната страна од удари. Материјал: Галванизиран челик

Тркалца за заштитни прегради

Тркалца за заштитни прегради

Арт. бр. 779076100

За да се олесни транспортот на уредот, може да се монтираат две стабилни тркала директно на долната страна на заштитната преграда. Тркалцата пасуваат на сите расположливи заштитни прегради.

Решетка за поддршка обложена со црна пластика

Решетка за поддршка обложена со црна пластика

Арт. бр. 711323600

Решетките за поддршка имаат облога отпорна на триење и може да се оптеретат со тежина до 60 kg. Тие се прилагодливи во висина и на тој начин овозможуваат флексибилно користење на внатрешноста. Поради нивниот тесно поврзан дизајн, шишињата и садовите стојат многу безбедно. Материјал: Челик, обложен со црн прав.

Подна решетка обложена со црна пластика

Подна решетка обложена со црна пластика

Арт. бр. 711324000

Со стабилната подна решетка, можете оптимално да го користите и подот на уредот. Решетката има облога отпорна на триење и го штити внатрешниот сад од гребнатини и други оштетувања. Тешките производи како што се гајби за пијалоци или буриња може идеално да се складираат во оваа област. Материјал: Челик, обложен со црн прав.

Решетка за поддршка обложена со бела пластика

Решетка за поддршка обложена со бела пластика

Арт. бр. 711331000

Решетките за поддршка имаат облога отпорна на триење и може да се оптеретат со тежина до 60 kg. Тие се прилагодливи во висина и на тој начин овозможуваат флексибилно користење на внатрешноста. Поради нивниот тесно поврзан дизајн, шишињата и садовите стојат многу безбедно. Материјал: Челик, обложен со бел прав.

Подна решетка обложена со бела пластика

Подна решетка обложена со бела пластика

Арт. бр. 711331400

Со стабилната подна решетка, можете оптимално да го користите и подот на уредот. Решетката има облога отпорна на триење и го штити внатрешниот сад од гребнатини и други оштетувања. Тешките производи како што се гајби за пијалоци или буриња може идеално да се складираат во оваа област. Материјал: Челик, обложен со бел прав.

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.