MRFvg 3511 Perfection Ладилник со ладење со циркулација на воздух

Вкупен бруто волумен 347 l
Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
Разладно средство R 600a
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 168,4 / 59,7 / 65,4 cm
Полнење 0,5 l PET 207
Полнење лименка од 0,33 l 414
Класа на енергетска ефикасност C

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Електронска брава со далечински управувач

Електронска брава со далечински управувач

Безбедност од далечина: Управувајте со електронската брава на вратата преку далечински управувач. Директно од касата можете да отворите уред и повторно безбедно да го затворите. Ова исто така фунционира и за повеќе уреди истовремено, заштедувајќи ви време кога ја отворате или затворате продавницата. Се разбира, можете да ја отворите било која врата директно на уредот.

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382232330
класификација Perfection
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 390 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K4
Sicherheitsklasse 5
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 40 °C
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K2
Максимална амбиентална температура 32 °C
Приклучна вредност 2,0 A
Мерни методи за потрошувачка на енергија EN 16902
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 168,4 / 59,7 / 65,4 cm
Управување Електронска контрола
Работење Touch
Приказ на температура на дел за ладење надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Ладење со бруто волумен 347 l
Ладење со нето волумен 250 l
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура -2 °C до +15 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 5
оттаму прилагодив по висина 4
Капацитет на полиците 45 kg
Полнење 0,5 l PET 207
Претставување 0,5 l PET 7
Полнење лименка од 0,33 l 414
Претставување 0,33 l лименка 7
Внатрешно осветлување ЛЕД светлосна лента на двете страни
Боја на куќиште Црно
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата Изолациона стаклена врата
Боја на врата Црно
Брава електронски, со далечински управувач
Рачка Вдлабната рачка
Внатрешност отпорна на прскање
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Прилагодливи стапала 2
Должина на кабел за поврзување 2.000 mm
Материјал на внатрешен сад Пластика со сребрена боја
Подна решетка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Вкупен бруто волумен 347 l
Вкупен нето волумен 250 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 1.720,0 / 615,0 / 725,0 mm
Тежина (без пакување) 73 kg
Тежина (со пакување) 78,00 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.