MRFvg 4011 Perfection Ладилник со ладење со циркулација на воздух

Бруто волумен на одделот за фрижидер 400 l
Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
Полнење 0,5 l PET 253
Полнење лименка од 0,33 l 506
Класа на енергетска ефикасност C

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382232316
Series Perfection
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 528 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K2
Sicherheitsklasse 5
Максимална амбиентална температура 32 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 40 °C
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K2
Приклучна вредност 2,0 A
Мерни методи за потрошувачка на енергија EN 16902
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
Управување Електронска контрола
Работење Touch
Приказ на температура на дел за ладење надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура -2 °C до +15 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 6
оттаму прилагодив по висина 5
Капацитет на полиците 45 kg
Полнење 0,5 l PET 253
Претставување 0,5 l PET 7
Полнење лименка од 0,33 l 506
Претставување 0,33 l лименка 7
Внатрешно осветлување ЛЕД светлосна лента на двете страни
Боја на куќиште Црно
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата Изолациона стаклена врата
Боја на врата Црно
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Брава електронски, со далечински управувач
Рачка Вдлабната рачка
Внатрешност отпорна на прскање
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Прилагодливи стапала 2
Должина на кабел за поврзување 2.000 mm
Материјал на внатрешен сад Пластика со сребрена боја
Подна решетка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Бруто волумен на одделот за фрижидер 400 l
Нето волумен на одделот за фрижидер 286 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 1.920,0 / 615,0 / 725,0 mm
Тежина (без пакување) 84 kg
Тежина (со пакување) 90 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.