MRHsc 2852 Сандак за ладење

Вкупен бруто волумен 296 l
Група на производ Сандак за ладење
Разладно средство R 290
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 104,5 / 68 cm
Класа на енергетска ефикасност A

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Група на производ Сандак за ладење
GTIN 9550000028579
класификација
Класа на енергетска ефикасност A
Годишна потрошувачка на енергија 134 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K4
Sicherheitsklasse 4
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 30 °C
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K4
Максимална амбиентална температура 32 °C
Приклучна вредност 1,5 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 104,5 / 68 cm
Управување Механичко управување
Приказ на температура на дел за ладење внатрешен аналоген
Ладење со бруто волумен 296 l
Ладење со нето волумен 252 l
Систем за ладење Статички
Разладно средство R 290
Опсег на температура +2 °C до +15 °C
Процес на одмрзнување рачно
Внатрешно осветлување
Боја на куќиште Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата Алуминиумски лизгачки капак
Брава може да се надгради механички
Должина на кабел за поврзување 3.000 mm
Боја на рамка на капак сиво
Материјал на внатрешен сад Алуминиум
Материјал на ногалки за нивелирање
Вкупен бруто волумен 296 l
Вкупен нето волумен 252 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 854,0 / 1.054,0 / 683,0 mm
Тежина (без пакување) 48,10 kg
Тежина (со пакување) 55,60 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.