EFL 6055

Вкупен бруто капацитет 542 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 188,5 / 72,0 cm

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Висок квалитет на заптивка на капак

Висок квалитет на заптивка на капак

Флексибилноста на системот за заптивање на капакот обезбедува рамномерно затворање на уредот. На тој начин, нема губење на студениот воздух што придонесува за добра енергетска ефикасност на уредите. Системот за заптивање е изработен од исклучително издржлив отпорен материјал и не реагира на промени во температурата. Од причина што е изработен од материјал што лесно се чисти, исто така е и многу хигиенски.

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Група на производ Сандак за длабоко замрзнување
GTIN 9550000031418
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 385,46 kWh/a
Акустична моќност 33 dB
Вкупен нето капацитет 520 l
Вкупен бруто капацитет 542 l
Разладно средство R 600a
Систем за ладење Статички
Процес на одмрзнување рачно
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Нивото на бучава 33 dB
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 188,5 / 72,0 cm
Изолирање 60 mm
Тежина (со пакување) 99,00 kg
Тежина (без пакување) 89,00 kg
Управување Механичко управување
Опсег на температура -14°C bis -24°C
Приказ на температурата надворешен аналоген
Време на складирање при грешка 48,00 h
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Брава достапно
Материјал на внатрешен сад претходно обложен челик
Тип на тркалца Тркалца на вртење
Tauwasserablauf
Рачка Griffmulde
Материјал на ногалки за нивелирање

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.