LGPv 6527 MediLine Labor-замрзнувач со удобна електроника

Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 216 / 70 / 83 cm
Прилагодлив опсег на температура -9 °C до -35 °C
Годишна потрошувачка на енергија 2.019 kWh/a

SmartMonitoring може да се надградува

SmartMonitoring може да се надградува

Liebherr SmartMonitoring нуди сеопфатно решение за документирање и следење на мерните и работните податоци, на пораките за аларм и на состојбите на уредот. За да го поврзете потребниот SmartCoolingHub со овој уред, потребен ви е конвертер за интерфејс RS 485, што е достапен одделно.

Функција за тестирање на аларм

Функција за тестирање на аларм

Со овој тест, може да се провери функционалноста на внатрешниот и кој било надворешно поврзан уред за аларм. Ладењето на уредот нема да биде прекинато во текот на овој тест.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Преклопете ја надолу отстранливата машинска табла

Преклопете ја надолу отстранливата машинска табла

Компонентите за ладење се безбедни,лесно достапни и интегрирани во горниот дел. За да може подобро да се исчисти, областа на таблата со компресор може малку да се искоси нагоре, обезбедувајќи многу добра пристапност. На пример, филтерот на кондензаторот, којшто е поставен зад областа на машинската табла, може лесно да се исчисти без да треба да го поместувате апаратот.

Сериски Bus-интерфејс

Сериски Bus-интерфејс

Со помош на серискиот Bus-интерфејс, уредите можат да се приклучат на надворешен систем за следење. Доколку системот за следење поврзан преку интерфејс не е достапен, достапен е комплет за обновување на конвертер за интерфејс како дополнителна опрема кој што може да се користи за поврзување на компјутер или лаптоп. Со користење на Bus-интерфејсот, може да се поврзат до 20 уреди во серија и да бидат вмрежени. На овој начин температурата и алармот може да се документираат и архивираат, на пр., преку SmartMonitoring.

SwingLine

SwingLine

Елегантниот SwingLine дизајн со странични светли краеви ги прават овие уреди прв избор за највисоките барања за дизајн. Елегантниот заоблен дизајн ги прави уредите на Liebherr визуелно впечатливи на професионално поле. SwingLine вратите се ергономски, лесно се отвораат и лесно се чистат со страничниот дел на рачката интегриран долж висината на вратата.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Стабилност и постојаност на температура: EN 60068-3

Стабилност и постојаност на температура: EN 60068-3

Сите лабораториски фрижидери и замрзнувачи се тестирани во современите развојни установи на Liebherr во согласност со методот на тестирање EN 60068-3 за мерење на стабилноста на температурата. Температурата се мери на девет различни места во внатрешноста на уредите.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Labor-замрзнувач со удобна електроника
класификација MediLine
GTIN 9005382213179
Годишна потрошувачка на енергија 2.019 kWh/a
Потрошувачка на енергија за 24 часа 5,529 kWh / 24h
Акустична моќност 60 dB
Cобна температура +10 °C до 40 °C
Разладно средство R 290
Предавање топлина 1.190 kJ / h
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Maximale Fluktuation 3,6 °C
Максимален градиент 2,9 °C
Аларм за прекин на електрична енергија непосредно при прекин на струјата од 72h
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Potentialfreier Kontakt
SmartMonitoring-fähig Ja
Вид на поврзување SmartCoolingHub
Интерфејс RS 485
Прилагодлив опсег на температура -9 °C до -35 °C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Технологија на ладење NoFrost
Систем за ладење на преграда на замрзнувач Динамички
Процес на одмрзнување автоматски
Внатрешно осветлување
Фиоки во делот за замрзнување 0
Број полици 4
приспособливо 4
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Рачка Рачка во вид на лајсна
Материјал на внатрешен сад Хром-никел-челик
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Решетки обложени со пластика
Материјал на ногалки за нивелирање
Врата што се затвора самостојно
Стопирач за врата може да се смени десно
Промена на шарката на вратата можно е самостојно
Ногарки со приспособлива висина — mm
Rollen
Тип на тркалца Тркалца на вртење со кочница напред, фиксни тркалца назад
Брава механички
Заштита
Приклучен кабел (должина) 3.800 mm
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 216 / 70 / 83 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.220,0 / 745,0 / 845,0 mm
Тежина (без пакување) 134,00 kg
Тежина (со пакување) 160,00 kg
вкупен нето волумен 429 l
Нето волумен замрзнувач 429 l
Капацитет на товарење на полица на делот за замрзнување 60 kg
Корисна длабочина на простор за складирање 65,0 cm
Вкупен бруто волумен 598 l

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.