LKexv 1800 MediLine Labor-ладилник со механичко управување

Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 86 / 60 / 60 cm
Прилагодлив опсег на температура +1 °C до +15 °C
Годишна потрошувачка на енергија 328 kWh/a

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Отпорни на експлозии: ATEX 95

Отпорни на експлозии: ATEX 95

Сертификатот ATEX 95 потврдува дека лабораториските фрижидери и замрзнувачи на Liebherr отпорни на експлозии се погодни за складирање на експлозивни и многу запаливи материјали како што е дефинирано со Директивата на ЕУ 2014/34/EU (ATEX).

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Стабилност и постојаност на температура: EN 60068-3

Стабилност и постојаност на температура: EN 60068-3

Сите лабораториски фрижидери и замрзнувачи се тестирани во современите развојни установи на Liebherr во согласност со методот на тестирање EN 60068-3 за мерење на стабилноста на температурата. Температурата се мери на девет различни места во внатрешноста на уредите.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Labor-ладилник со механичко управување
класификација MediLine
GTIN 9005382168356
Годишна потрошувачка на енергија 328 kWh/a
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,898 kWh / 24h
Акустична моќност 47 dB
Cобна температура +10 °C до 30 °C
Разладно средство R 600a
Предавање топлина 421 kJ / h
Nennaufnahme Watt (Katalog) 110,0 W
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Maximale Fluktuation 7,4 °C
Максимален градиент 10,2 °C
Работење Вртливо копче
Аларм за прекин на електрична енергија
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Potentialfreier Kontakt
SmartMonitoring-fähig Nein
Вид на поврзување
Интерфејс
Ладење со бруто волумен 180 l
Ладење со нето волумен 160 l
Прилагодлив опсег на температура +1 °C до +15 °C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Систем за ладење на дел за ладење Динамички
Процес на одмрзнување автоматски
Внатрешно осветлување
Број на полиците 4
приспособливо 3
Подна решетка
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Рачка Ергономска рачка
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Врата што се затвора самостојно
Стопирач за врата може да се смени десно
Промена на шарката на вратата можно е самостојно
Ногарки со приспособлива висина — mm
Rollen
Тип на тркалца
Брава механички
Приклучен кабел (должина) 2.800 mm
Вкупен бруто волумен 180 l
Вкупен нето волумен 160 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 86 / 60 / 60 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 905,0 / 615,0 / 655,0 mm
Тежина (без пакување) 38,00 kg
Тежина (со пакување) 41,00 kg
Капацитет на товарење на полица на делот за ладење 40 kg
Корисни широки полици 51 cm
Корисна длабочина на простор за складирање 41,2 cm
ATEX-Klassifizierung < Ex > II 3/- G Ex ec IIC T6 Gc/-

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.