LKexv 3600 MediLine Labor-ладилник со механичко управување

Вкупен бруто волумен 333 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 164,1 / 60 / 61 cm
Прилагодлив опсег на температура +1 °C до +15 °C
Годишна потрошувачка на енергија 346 kWh/a

Отпорни на експлозии: ATEX 95

Отпорни на експлозии: ATEX 95

Сертификатот ATEX 95 потврдува дека лабораториските фрижидери и замрзнувачи на Liebherr отпорни на експлозии се погодни за складирање на експлозивни и многу запаливи материјали како што е дефинирано со Директивата на ЕУ 2014/34/EU (ATEX).

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Стабилност и постојаност на температура: EN 60068-3

Стабилност и постојаност на температура: EN 60068-3

Сите лабораториски фрижидери и замрзнувачи се тестирани во современите развојни установи на Liebherr во согласност со методот на тестирање EN 60068-3 за мерење на стабилноста на температурата. Температурата се мери на девет различни места во внатрешноста на уредите.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Labor-ладилник со механичко управување
класификација MediLine
GTIN 9005382237496
Годишна потрошувачка на енергија 346 kWh/a
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,947 kWh / 24h
Акустична моќност 48 dB
Климатска класа 5
Sicherheitsklasse 5
Вкупен нето капацитет 307 l
Фрижидер 307 l
Разладно средство R 600a
Приклучна вредност 1,5 A
Предавање топлина 195 kJ / h
вкупен нето волумен 307 l
Нето волумен на одделот за фрижидер 307 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Cобна температура +10 °C до 40 °C
Фрижидер 333 l
Изолирање 32 - 52 mm
Променлив систем за заптивање на врата
Прилагодливи стапала 2
Rollen
Кружење на ладењето
Приклучен кабел (должина) 2.800 mm
Аларм за прекин на електрична енергија
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Potentialfreier Kontakt
Вид на поврзување
Интерфејс
Maximale Fluktuation 3,0 °C
Максимален градиент 4,8 °C
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Прилагодлив опсег на температура +1 °C до +15 °C
Систем за ладење Динамички
Процес на одмрзнување автоматски
Внатрешно осветлување
Приказ на температурата надворешен дигитален
Број на полиците 6
Подна решетка
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Рачка Ергономска рачка со вграден механизам за отворање
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик
Врата што се затвора самостојно
Стопирач за врата може да се смени десно
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 164,1 / 60 / 61 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.696,0 / 614,0 / 709,0 mm
Тежина (без пакување) 59,00 kg
Тежина (со пакување) 64,00 kg
Вкупен бруто волумен 333 l
Бруто волумен на одделот за фрижидер 333 l
Капацитет на товарење на полица на делот за ладење 40 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.