BKPv 8420 ProfiLine Ладилник со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

Вкупен бруто волумен 856 l
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 79 / 98 cm
Разладно средство R 290

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Преклопете ја надолу отстранливата машинска табла

Преклопете ја надолу отстранливата машинска табла

Компонентите за ладење се безбедни,лесно достапни и интегрирани во горниот дел. За да може подобро да се исчисти, областа на таблата со компресор може малку да се искоси нагоре, обезбедувајќи многу добра пристапност. На пример, филтерот на кондензаторот, којшто е поставен зад областа на машинската табла, може лесно да се исчисти без да треба да го поместувате апаратот.

Ногалки со приспособлива висина

Ногалки со приспособлива висина

Каде секојдневната хигиена е важна, ногалките со приспособлива висина обезбедуваат доволно растојание од земјата и го прават чистењето под уредот лесно и удобно.

SwingLine

SwingLine

Елегантниот SwingLine дизајн со странични светли краеви ги прават овие уреди прв избор за највисоките барања за дизајн. Елегантниот заоблен дизајн ги прави уредите на Liebherr визуелно впечатливи на професионално поле. SwingLine вратите се ергономски, лесно се отвораат и лесно се чистат со страничниот дел на рачката интегриран долж висината на вратата.

Аларм за температура

Аларм за температура

Интегрираниот аларм за температура сигнализира во случај на пречекорување или опаѓање на границите на алармот. Овој аларм е опремен со акустични и визуелни сигнали и обезбедува максимална безбедност на складираната храна.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди
GTIN 9005382207352
класификација ProfiLine
Климатска класа 5
Вкупен нето капацитет 677 l
вкупен нето волумен 677 l
Нето волумен на одделот за фрижидер 677 l
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 765 kWh/a
Климатска класа 5
Sicherheitsklasse 5
Акустична моќност 58 dB
Разладно средство R 290
Cобна температура +10 °C до 40 °C
Приклучна вредност 4,0 A
Капацитет на товарење на полица на делот за ладење 60 kg
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Фрижидер 856 l
Мерни методи за потрошувачка на енергија EN 16825
Изолирање 83 - 60 mm
Управување Електронска контрола
Работење Копчиња
Приказ на температурата надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Potentialfreier Kontakt
Vernetzbarkeit надградлив
Опсег на температура -5 °C до +15 °C
Систем за ладење Динамички
Внатрешно осветлување
Процес на одмрзнување автоматски
Број полици 0
оттаму прилагодив по висина 0
Подна решетка
Боја на куќиште Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата/капак Челик
Рачка Рачка во вид на лајсна
Материјал на внатрешен сад Хром-никел-челик
Материјал на полиците Шини за држење од хром-никел челик во форма на L
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик
Türe selbstschließend
Вметнување 600x800mm (надолжен жлеб)
Стопирач за врата може да се смени лево или десно
Променлив систем за заптивање на врата
Прилагодливи стапала 4
Rollen
Тип на тркалца
Кружење на ладењето
Должина на кабел за поврзување 3.800 mm
Брава механички
Дизајн на врата Swingline дизајн
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 79 / 98 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.180,0 / 835,0 / 1.025,0 mm
Тежина (без пакување) 153,00 kg
Тежина (со пакување) 172,00 kg
Вкупен бруто волумен 856 l
Бруто волумен на одделот за фрижидер 856 l

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.