COVE 250m (-/+) Frigorifer banak ftohës dhe ngrirës për supermarkete

Totali i vëllimit bruto 1.117 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 100,9 / 210 / 107 cm

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Xhami lëvizës i sigurisë

Xhami lëvizës i sigurisë

Xhami i ashpërsuar i sigurisë përbëhet nga një disk i vetëm i trajtuar dhe i ngurtësuar posaçërisht i nxehtë, i cili ka një rezistencë më të madhe të goditjes dhe ndikimit dhe gjithashtu dëshmon të jetë i pandjeshëm ndaj ndryshimeve të mëdha të temperaturës.

Kapaku prej xhami me rrëshqitje

Kapaku prej xhami me rrëshqitje

Mbulesa prej rrëshqitjes së qelqit siguron një pamje të qartë të produkteve të ruajtura dhe në këtë mënyrë siguron një prezantim efektiv dhe bindës të gjërave. Ato janë bërë prej xhami të sigurisë të përforcuar dhe prandaj janë veçanërisht rezistentë ndaj ndikimit të goditjeve.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Shtesat e teflonit në profilet e guarnicionit.

Shtesat e teflonit në profilet e guarnicionit.

Me ndihmën e elementeve të teflonit në profilet e guarnicionit, kapakët e frigoriferit banak mund të hapen dhe mbyllen me lehtësi. Koeficienti shumë i ulët i fërkimit të teflonit bën që kapakët e frigoriferit banak të rrëshqasin lehtësisht mbi njëra-tjetrën dhe prandaj është shumë e lehtë për t'u përdorur.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Grupi i produkteve Frigorifer banak ftohës dhe ngrirës për supermarkete
GTIN 9005382269794
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 2.371 kWh/a
Klasa e temperaturës L1/M1
Totali i vëllimit bruto 1.117 l
Frigorifer me volum bruto 1.117 l
Frigorifer me volum neto 780 l
vëllimi neto total 1.416 l
Vëllimi neto i ndarjes së frigoriferit 636 l
Agjenti ftohës R 290
Sasia mbushëse e ftohësit të parë 110 g
Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes Dinamik
Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes Statik
Klasa e klimës 3
Procesi i shkrirjes Manual
Sicherheitsklasse 3
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Temperatura e ambientit +16 °C deri në 25 °C
Frekuenca 50-60 Hz
Vlera e lidhjes 4,5 A 900 W
Temperatura maksimale e paketës për matjen më të ngrohtë 5 °C
Temperatura minimale e paketës për matjen më të ftohtë -1 °C
Temperatura maksimale e paketës për matjen më të ngrohtë -15 °C
Temperatura maksimale e të gjitha paketave të matjes -18 °C
Lartësia e markës së rafteve 577,5 mm
Zona e shfaqjes së artikujve 1,52 m²
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 100,9 / 210 / 107 cm
Pesha (me paketimin) 185 kg
Pesha (pa paketimin) 160 kg
Komandimi Sistem elektronik me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik
Kontakti pa potencial
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi Gri
Ngjyra korniza e mbulimit Gri
Materiali dera/kapaku Kapak me xham me rrëshqitje
Brava
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali këmbët me regjistrim Plastikë

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.