Ruajtja e verërave cilësore e integruar në perfeksion

Liebherr ofron një gamë ekskluzive të frigoriferëve cilësorë për ruajtjen dhe përshtatjen e temperaturës së verës, për përdorim inkaso në kuzhina. Në dollapët e madhësisë 45 cm, 82 - 87 cm dhe 122 cm pajisjet mund të integrohen rrafsh me dollapin. Qoftë me derë me xham izolues ose montim me derë fikse - me dizajnin e tyre tërheqës dhe teknologjinë inovatore "TipOpen" këto pajisje përdoren në mënyrë komode dhe janë gjithashtu element vizual atraktiv.

Frigoriferët inkaso për verën

Specifikimet bufeja


Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l


Klasa e efiçencës së energjisë


Niveli i zhurmës (dB)


Materiali dera/kapaku


Pajisje inkaso


Montimi i dyerve

Rezultati 1-5 nga 5

  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.