GN 5275 Premium NoFrost Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost

Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 195 / 70 / 75 cm
Vëllimi i përgjithshëm 369 l
Klasa e efiçencës së energjisë C
Teknologjia e ftohjes NoFrost

BluPerformance

BluPerformance

Më shumë vëllim në brendësi për ushqime, ekonomik dhe efikas në energji në punë, i qetë dhe komod në trajtimin dhe me dizajn të shkëlqyeshëm: Në fushën e ftohjes dhe ngrirjes, pajisjet BluPerformance të Liebherr vendosin thekse dhe standarde të reja.

NoFrost

NoFrost

Në frigoriferët me funksionin "NoFrost" produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

Ekrani me ngjyra 2,4

Ekrani me ngjyra 2,4"

Ekrani me rezolucion dhe kontrast të lartë me ngjyra 2,4'' me sistem elektronik me prekje është i integruar prapa derës dhe lejon rregullimin intuitiv të temperaturës.

Kutitë mbi rrota që lëvizin lehtësisht

Kutitë mbi rrota që lëvizin lehtësisht

Për të marrë në mënyrë optimale gjërat me përpjekje minimale, madje edhe me ngarkesë të plotë, sirtarët në frigoriferët ngrirës Premium BluPerformance janë të vendosur mbi rrota që lëvizin lehtësisht. Për marrjen ose vendosjen e lehtë të gjërave, sidomos te pajisjet e larta, kutia e sipërme anohet paksa poshtë kur nxirret jashtë me tërheqje. Për shkak të pozicionit dhe madhësisë së saj, kutia e poshtme është ideale për ruajtjen e akullit, bimëve dhe paketimeve të tjera të vogla.

Doreza me mekanizmin e integruar për hapjen

Doreza me mekanizmin e integruar për hapjen

Dorezat e realizuara të forta me mekanizëm të integruar të hapjes me pamje fisnike dhe me cilësi të lartë mundësojnë një hapje komode dhe të lehtë të derës.

LED

LED

Ndriçimi i përsosur i sirtarëve të ngrirjes që nxirren jashtë me tërheqje sigurohet nga dritat e fuqishme LED, të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin.

Shfaqja e statusit

Shfaqja e statusit

Shfaqja e statusit në modelet BluPerformance integrohet në mënyrë të përsosur dhe pa rënë në sy në derën e pajisjes, duke e bërë të lehtë për t'u parë shpejt edhe me sy kur dera është e mbyllur. Një dritë blu tregon se pajisja është duke punuar si duhet. Në rastin e një statusi të ndryshëm, ekrani tregon një sinjal të kuq dhe tingëllon një sinjal akustik shtesë.

SuperFrost

SuperFrost

Për ngrirjen me ruajtje të vitaminave të ushqimit të freskët, SuperFrost krijon rezerva ftohjeje më të mëdha. Ulja e temperaturës në -32°C në pjesën e ngrirjes si temperaturë fillestare është e kontrolluar nga koha ose sasia dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë elektrike.

VarioSpace

VarioSpace

Nga heqja e kasetave të ngrirjes dhe bazamentet e ndërmjetme prej xhami që qëndrojnë poshtë tyre krijohet VarioSpace, sistemi praktik për hapësirë shtesë të ruajtjes.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost
GTIN 4016803067115
Series Prime
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 179 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 370 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 369,5 l
Niveli i zhurmës 37 dB
Vlera e lidhjes 1,3 A 286 W
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
Treguesi i temperaturës Ndarja e ngrirjes
Përdorimi Me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14 °C deri në -28 °C
Teknologjia e ftohjes NoFrost
Procesi i shkrirjes Automatik
Kapaciteti i ngrirjes 24 h pas GS * 18,00 kg / 24h
Numri i kutive në ndarjen e ngrirjes 8
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 6
FrostSafe Sirtarë të mbyllur nga të gjitha anët me kapak ballor transparent
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ngrirjes Ndriçim LED
VarioSpace
IceMaker nr
Forma e kubave të akullit Formë kubash akulli me kapak
Numri Format e kubave të akullit 1
Numri i pllakave ftohëse 2
Numri i tabakave të ngrirjes 0
Identifikimi i yjeve 4
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS * 9,00 h
Materiali dera Çelik
Material i rafteve të rregullueshme Ndarja e ngrirjes Xham
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi E bardhë
Ngjyra dera E bardhë
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këndi i hapjes së derës 115°
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 2
Doreza për transport Përpara dhe prapa
Rrotat e transportit prapa
Ajrimi Ventilim i përparmë
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.100 mm
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 195 / 70 / 75 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.027,0 / 715,0 / 819,0 mm
Pesha (pa paketimin) 101,50 kg
Pesha (me paketimin) 108,20 kg
Vëllimi i përgjithshëm ** 369 l
Vlera sipas standardit global (GS)
** 
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.
Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Nr. i artikullit 988103600

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Nr. i artikullit 871302300

Për pastrimin higjienik dhe të kujdesshëm të hapësirës së brendshme të frigoriferit ftohës dhe ngrirës "Liebherr" ofron kompletin me peceta me mikrofibër. Ky komplet përmban 3 peceta me përmasa 30 x 30 cm. Papastërtitë fshihen shumë mirë me anë të mikrofibrave, kështu që ushqimet ruhen në mënyrë higjienike në rast pastrimi periodik. Pecetat me mikrofibër lahen me 30 gradë dhe si rezultat mund të përdoren shumë herë.

Forma me kapak e kubave të akullit

Forma me kapak e kubave të akullit

Nr. i artikullit 988117400

Forma e madhe me kapak e kubave të akullit mund të mbushet lehtë me ujë, falë vrimës së përshtatshme të mbushjes. Kapaku me mbyllje absolutisht hermetike lejon transportin e sigurt dhe të thatë dhe mbylljen e sirtarit.

Nr. i artikullit 990187100

SmartDeviceBox

SmartDeviceBox

Nr. i artikullit 612577800

"SmartDeviceBox" mundëson lidhjen në rrjet të pajisjeve "Liebherr" që mbështetin "SmartDevice" për komandim të thjeshtë dhe të sigurt nga pajisjet fundore celulare. Me hyrjen në tre botët e temave "SmartHomePlus", "SafetyPlus" dhe "ServicePlus", "Liebherr" ofron më shumë siguri, shërbim dhe rehati. Për më shumë vizitoni: www.smartdevice.liebherr.com.

Spina me kabllo 3 metra

Spina me kabllo 3 metra

Nr. i artikullit 600915801

Nëse gjatësia standarde 2,10 m nuk është e mjaftueshme, spina e pajisjes me kabllo me gjatësi 3 metër lejon më shumë fleksibilitet në instalim. Spina e pajisjes mund të hiqet lehtë dhe pa shumë përpjekje nga pajisja e të ndërrohet lehtë.

Nr. i artikullit 988113801

Lapsi me ngjyrë (i bardhë)

Lapsi me ngjyrë (i bardhë)

Nr. i artikullit 830133000

Me ndihmën e lapsit me ngjyrë gërvishtjet e vogla mbi sipërfaqet e bardha mund të eliminohen shpejt.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.