CT 3306 Comfort Kombinim i ngrirësit dhe frigoriferit me pjesën e ngrirjes dhe SmartFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A+
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 176,1 / 60,0 / 63,0 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 307 l

Karakteristikat

SmartFrost

SmartFrost

Me "SmartFrost", formimi i akullit në hapësirën e brendshme dhe ushqimet në ngrirje reduktohet ndjeshëm. Kështu shkrirja e frigoriferit nevojitet shumë më rrallë. Muret e brendshme janë të lëmuara dhe të lehta për t'u pastruar. Serpentina e hapur dhe e mbështjellë me shkumë siguron një efiçencë të lartë të energjisë dhe ftohje të njëtrajtshme.

Sistemi

Sistemi "PowerCooling"

Sistemi i fuqishëm "PowerCooling" siguron një ftohje të shpejtë të produkteve të vendosura të freskëta në frigorifer dhe një temperaturë uniforme në të gjithë hapësirën e brendshme. Çelësi i kontaktit të derës fik ventilatorin kur hapet dera, gjë që kursen energji të vlefshme.

Funksioni automatik

Funksioni automatik "SuperFrost"

Funksioni automatik "SuperFrost" e bën ngrirjen e ushqimeve një proces të thjeshtë dhe kënaqësi për energjinë që kursehet. Ai realizon uljen e shpejtë të temperaturës deri në -32°C dhe krijon kështu një rezervë ftohtësie për ngrirjen delikate për ruajtjen e vitaminave. Sapo përfundon procesi i ngrirjes, funksioni automatik "SuperFrost" rikthehet në gjendje pune normale maksimumi pas 65 orësh dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë.

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve ofrojnë shumë hapësirë për ruajtjen e dukshme të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Dizajni SwingLine

Dizajni SwingLine

Pothuajse të gjithë frigoriferët ftohës dhe ngrirës paraqiten me formë elegante me skajet anësore të dritës. Dizajni elegant i pakushtëzuar nga koha SwingLine, plotësohet me mbishkrimin "Liebherr" të gdhendur në derë.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Automat ftohës-ngrirës me SmartFrost
GTIN 4016803032052
Klasa e efiçencës së energjisë A+
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,734 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 268 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Fuqia e tingullit të zhurmës 41 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 307 l
Ndarja e ftohjes 232 l
Ndarja e ngrirjes 75 l
Vëllimi bruto total 320 l
Ndarja e ftohjes 243 l
Ndarja e ngrirjes 77 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,4 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 176,1 / 60,0 / 63,0 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.818,0 / 617,0 / 711,0 mm
Pesha (pa paketimin) 68,5 kg
Pesha (me paketimin) 74,0 kg
Komandimi "MagicEye" me LCD dhe tregues temperature dixhital
Pozitë Prapa derës
Përdorimi Butona
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 2
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Alarmi i derës ndarja e ftohjes
Alarmi i derës ndarja e ngrirjes
SuperFrost I komanduar nga koha
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)
SmartDeviceBox
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 5
nga të cilat me rregullim të lartësisë 4
nga të cilat të ndashme 1
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
VarioSafe
Rafti mbajtës i shisheve
Numri i mbajtësve të shisheve 1
Numri mbajtëset e konservave 3
Kuti për vezët
Numri i kutive për frutat/perimet 1
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Filtri me karbon aktiv
Identifikimi i yjeve 4
Procesi i shkrirjes Manual
Koha e ruajtjes në rast defekti 24 h
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 6 kg
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes Xham
Ndriçimi
Forma e kubave të akullit 1
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera Çelik
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë e futur
Mentesha e derës Djathtas e ndërrueshme
Rrotat e transportit prapa
Doreza e transportit prapa
Mundësi futjeje nga ventilimi i përparmë

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.