UWKes 1752 GrandCru Frigorifer vere që nënvendoset

Klasa e efiçencës së energjisë A
Lartësia e bufesë 82 - 87 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 110 l
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 46
Zonat e temperaturës 1
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Montimi i dyerve Montim rrafsh
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer për ruajtjen e verës për instalim nën banak
GTIN 9005382210857
Klasa e efiçencës së energjisë A
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,396 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 145 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Fuqia e tingullit të zhurmës 38 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 110 l
Vëllimi bruto total 135 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 0,8 A
Lartësia e bufesë 82 - 87 cm
Dimensionet e paketuara L/GJ/TH 871,0 / 655,0 / 692,0 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 - 87 / 60 - 61 / 58,0 cm
Pesha (pa paketimin) 45,0 kg
Pesha (me paketimin) 49,0 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Përdorimi Butona
Treguesi i temperaturës Ndarja për verën
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Alarmi i derës ndarja për verën Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)
Ftohja me qarkullim
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 46
Ndriçimi Ndriçim LED
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Numri i rafteve mbajtëse 4
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 3
nga të cilat rafte për reklamim 0
Materiali raftet Raft prej druri
Filtri me karbon aktiv
Montimi i dyerve Montim rrafsh
Mentesha e derës Djathtas e ndërrueshme
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4

Shkarkimet

Vizatimet e instalimit inkaso

Vizatimet e instalimit inkaso

JPG (114.6 KB)
Manuali i përdorimit UWKes 1752-21B (en)

Manuali i përdorimit UWKes 1752-21B (en)

PDF
Manuali i montimit dhe instalimit UWKes 1752-21B (en)

Manuali i montimit dhe instalimit UWKes 1752-21B (en)

PDF

Aksesorët

Filtri me karbon aktiv

Filtri me karbon aktiv "FreshAir"

Art. Nr. 988128900

Filtri me karbon aktiv "FreshAir" pastron ajrin që qarkullon dhe mbledh shpejt aromat e pakëndshme. Është i lehtë për t'u ndërruar dhe siguron cilësi optimale të ajrit. Rekomandohet të zëvendësohet një herë në vit.

Mbajtësi i shisheve

Mbajtësi i shisheve

Art. Nr. 743619300

Me anë të mbajtësit të fortë dhe praktik të shisheve kapaciteti i ruajtjes në pajisje rritet dhe shishet ruhen në gjendje absolutisht të sigurt. Përveç kësaj, mbajtësi i shisheve mund të përdoret për ruajtjen komode të shisheve të hapura ose mund të përdoret si element për reklamimin e verërave elitare.

Etiketimi me kapëse

Etiketimi me kapëse

Art. Nr. 909439700

Sistemi fleksibël i etiketimit me kapëse mundëson një pamje të shpejtë dhe të rregullt të furnizimit me verë. Me letra të ri-përdorshme për shkëmbim të lehtë.

Etiketimi me kapëse

Etiketimi me kapëse

Art. Nr. 909455900

Sistemi fleksibël i etiketimit me kapëse mundëson një pamje të shpejtë dhe të rregullt të furnizimit me verë. Me letra të ri-përdorshme për shkëmbim të lehtë.

Dorezë gjatësore inoksi

Dorezë gjatësore inoksi

Art. Nr. 990107100

Te pajisjet nën banak për verën doreza standarde prej alumini mund të zëvendësohet me një dorezë gjatësore prej inoksi të rrumbullakët.

Art. Nr. 990224000

Solucioni pastrues për inoks

Solucioni pastrues për inoks

Art. Nr. 840902201

Solucioni pastrues për inoks largon në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat​nga sipërfaqet prej çeliku inoks. Ai nuk lejohet të përdoret për pastrimin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Art. Nr. 840903001

Me ndihmën e solucionit për mirëmbajtjen e inoksit sipërfaqet prej inoksi mund të pastrohen me kujdesin e duhur. Solucioni mirëmbajtës nuk është i përshtatshëm për kujdesin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.