UWTes 1672 Vinidor Frigorifer vere që nënvendoset

Lartësia e bufesë 82 - 87 cm
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 871,0 / 655,0 / 692,0 mm
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 34
Zonat e temperaturës 2
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Klasa e efiçencës së energjisë G
Montimi i dyerve Montim rrafsh

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës për instalim nën banak
GTIN 9005382235256
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 0,8 A
Klasa e efiçencës së energjisë G
Konsumi i energjisë çdo vit 141,62 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Niveli i zhurmës 38 dB
Lartësia e bufesë 82 - 87 cm
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 871,0 / 655,0 / 692,0 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 - 87 / 60 / 58,0 cm
Pesha (pa paketimin) 47,00 kg
Pesha (me paketimin) 51,00 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Përdorimi Butona
Treguesi i temperaturës Ndarja e verës
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Alarmi i derës ndarja për verën Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Ftohja me qarkullim
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 34
Ndriçimi Ndriçim LED
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Numri i rafteve mbajtëse 5
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 3
nga të cilat rafte për reklamim 0
Materiali raftet Pllakë druri
Filtri me karbon aktiv
Montimi i dyerve Montim rrafsh
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4
Vëllimi i përgjithshëm 94 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 94 l

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.