UWTgb 1682 Frigorifer vere që nënvendoset për ruajtjen e temperaturës së verës

Klasa e efiçencës së energjisë A
Lartësia e bufesë 82 - 87 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 94 l
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 34
Zonat e temperaturës 2
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Montimi i dyerve Montim rrafsh

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës për instalim nën banak
GTIN 9005382211137
Klasa e efiçencës së energjisë A
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,392 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 144 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Fuqia e tingullit të zhurmës 36 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 94 l
Vëllimi bruto total 123 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 0,8 A
Lartësia e bufesë 82 - 87 cm
Dimensionet e paketuara L/GJ/TH 871,0 / 655,0 / 692,0 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 - 87 / 60 / 58,0 cm
Pesha (pa paketimin) 47,0 kg
Pesha (me paketimin) 52,0 kg
Komandimi Ekran LCD
Përdorimi Sistem elektronik me prekje
Treguesi i temperaturës Ndarja për verën
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Alarmi i derës ndarja për verën Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)
Sistemi i mbylljes SoftSystem
Ftohja me qarkullim
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 34
Ndriçimi Ndriçim LED
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Numri i rafteve mbajtëse 5
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 3
nga të cilat rafte për reklamim 0
Materiali raftet Raft prej druri
Filtri me karbon aktiv
Montimi i dyerve Montim rrafsh
Mentesha e derës Djathtas e ndërrueshme
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.