EWT 9175 Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës i integrueshëm

Lartësia e bufesë 213 cm
Dimensionet L/GJ/TH 212,6 / 45 / 61 cm
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 75
Zonat e temperaturës 2
Klasa e efiçencës së energjisë G
Montimi i dyerve Derë fikse

German Engineering

German Engineering

Produktet tona cilësore ofrojnë kualitet të lartë, dizajn bashkëkohor dhe veçori novatore që i përshtaten më së miri stilit tuaj të jetesës. Përdorimi i materialeve të cilësisë së lartë, sipërfaqet me detaje të përsosura si dhe komponentët elitare të ftohjes kombinohen me proceset më të fundit të prodhimit, duke sjellë një produkt ftohës të jashtëzakonshëm.

SuperQuiet

SuperQuiet

Falë kompresorëve pothuajse pa zhurmë, me shpejtësi të komanduar dhe me amortizim të tingujve, zhurma mbahet në nivele minimale. Duke shtuar qarkun ftohës me zhurmë të ulët, këto veçori sigurojnë performancën e duhur, efikasitetin e energjisë dhe funksionim "SuperQuiet".

InfinityLight

InfinityLight

Ndriçimi LED i mureve anësore të "Monolith", i integruar në mënyrë të përsosur, jep një shkëlqim të bukur dhe të njëtrajtshëm që mund të rregullohet sipas preferencës, duke përfshirë një efekt me ndriçim të lehtë gjatë hapjes së dyerve dhe një veçori errësimi të këndshëm nate. "InfinityLight" nuk është vetëm shumë ekspresiv, por ofron gjithashtu edhe më pak ngrohtësi, duke ruajtur cilësinë e ushqimit.

SoftSystem

SoftSystem

Falë sistemit të mbylljes së butë "SoftSystem" dyert mbyllen vetë butësisht dhe qetë edhe kur janë të mbushura plot. Në varësi të madhësisë, kapaciteti mbajtës i menteshave të dyerve "Monolith" për panelet e derës është deri në 40 kg peshë shtesë.

PowerCooling

PowerCooling

Sistemi i fuqishëm "PowerCooling" i Liebherr siguron që ushqimet e reja të ruajtura të ftohen shpejt dhe temperatura e ftohjes të jetë e shpërndarë në mënyrë të njëjtë në të gjithë hapësirën e brendshme. Kur është "Monolith" ne e qarkullojmë ajrin e ftohtë edhe prapa derës, në mënyrë që ushqimet e ruajtura në derë të mbeten po aq të ftohta si në hapësirën e brendshme.

Ruajta me dridhje të ulëta

Ruajta me dridhje të ulëta

Edhe dridhjet e lehta mund të shqetësojnë verërat në maturimin e tyre dhe të pengojnë dekantimin e tanineve. Kompresorët me dridhje shumë të ulëta, të zhvilluar në mënyrë të veçantë, sigurojnë që të gjithë frigoriferët për verën të kujdesen për ruajtjen delikate të verës.

Lagështia ideale

Lagështia ideale

Lagështia e duhur është një komponent i rëndësishëm në ruajtjen e verërave. Pra, tapa qëndron e butë dhe nuk thahet. Në mënyrë që tapa të mbahet sa më e lagësht edhe nga brenda, verërat duhet të ruhen shtrirë. Me mbi 50% lagështi, frigoriferët për verën garantojnë kushtet më të mirat. Nëse është e nevojshme, lagështia e frigoriferëve për ruajtjen e verës mund të rregullohet me anë të butonit të ventilimit.

Filtër aktiv i karbonit FreshAir

Filtër aktiv i karbonit FreshAir

Koleksioni juaj i verës meriton cilësinë më të mirë të ajrit. Prandaj Monoliti ka një filtër aktiv karboni FreshAir në çdo raft vere. Kështu verërat tuaja të preferuara mbeten gjithmonë të ruajtura mirë. Rryma e ajrit pastrohet dhe aromat e pakëndshme filtrohen jashtë.

InfinityBoard

InfinityBoard

Një karakteristikë e veçantë e dollapit Monolit të verës është InfinityBoard. Ky mund të tërhiqet dhe shërben si dollap i përkohshëm gjatë kohës që ju rregulloni shishet ose vendosni shishet e reja të verës në koleksionin tuaj. Hidhini vetes verë ose mysafirëve tuaj, pa e hequr verën nga mjedisi i sigurt i saj.

InfinityProtection

InfinityProtection

Për të ruajtur verërat tuaja nga luhatjet e forta të temperaturës, dollapët Monolit të verës kanë dy sensorë temperature në çdo raft vere. Një funksion si ai e ka vetëm firma Liebherr. Sapo sensorët InfinityProtection regjistrojnë një ndryshim kritike të temperaturës, ju njoftoheni menjëherë për ruajtur verërat tuaja nga mbinxehja ose mbiftohja.

InfinitySwipe

InfinitySwipe

Paneli elektronik, intuitiv dhe me komandim me prekje i "Monolith" ka një ekran me ngjyra 2,4 inçë me prekje dhe rrëshqitje që është i ndritshëm, i pastër dhe jashtëzakonisht praktik për përdoruesit. Nuk do t'ju duhet të lëvizni as gishtin për të komanduar çdo funksion.

Sistemi i etiketimit

Sistemi i etiketimit

Mbani gjithmonë pamjen dhe rregulloni strukturën në koleksionin tuaj të verërave: Sistemi i etiketimit ju mbështet për këtë. Vendosni direkt në listelat e etiketimit prej alumini etiketimin e duhur për verërat e depozituara. Kështu ju mbani rregull dhe keni një pamje të mirë dhe direkte për rezervën tuaj të verërave.

Raftet prej druri me cilësi të lartë të Monolitit vendosen në shina teleskopike me lëvizje të qetë. Rripat shtesë prej druri ju mundësojnë që të përshtatni sa më mirë që të jetë e mundur hapësirën e brendshme me asortimentet e shisheve të verës dhe shampanjës me madhësi të ndryshme. Vendosni tani të gjitha shishet e koleksionit tuaj në mënyrë optimale dhe shfrytëzoni plotësisht mundësitë e dollapit tuaj të verës.

Grupi i produkteve Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës i integrueshëm
GTIN 9005382274057
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Klasa e efiçencës së energjisë G
Konsumi i energjisë çdo vit 154 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Niveli i zhurmës 38 dB
Lartësia e bufesë 213 cm
Dimensionet L/GJ/TH 212,6 / 45 / 61 cm
Lartësia/gjerësia/thellësia (me paketim) 2.170,0 / 665,0 / 765,0 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 213,4 / 45,7 / 63,5 cm
Pesha (pa paketimin) 133 kg
Pesha (me paketimin) 146 kg
Përdorimi Me prekje
Treguesi i temperaturës Ndarja e verës
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Alarmi i derës ndarja për verën Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Sistemi i mbylljes SoftSystem
Ftohja me qarkullim
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l * 75
Ndriçimi Faqe anësore me ndriçim
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Numri i rafteve mbajtëse 9
nga të cilat rafte për reklamim 0
Materiali raftet Alumin/ah
Filtri me karbon aktiv
Montimi i dyerve Derë fikse
Pesha e kanatit të mobilies maks. 25
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 0
Vëllimi i përgjithshëm ** 232 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 232 l
Ju lutemi mbani parasysh: Të dhënat e sasisë u referohen shisheve standarde të verës prej 0,75 litër. Nëse në ruajtje vendosen shishe të madhësive ose të formave të tjera, atëherë numri mund të jetë i ndryshëm. Më shumë informacione për këtë gjeni në skicën në hapësirën e shkarkimit.
** 
Në përputhje me Rregulloren BE 2019/2016, ne përfaqësojmë vëllimin e përgjithshëm si një numër të plotë (të rrumbullakosura poshtë) dhe vëllimin e ndarjeve të ngrirësit dhe ushqimeve të freskëta me një shifër dhjetore. Spektri i plotë i klasave të efikasitetit mund të gjendet në faqen 9. Sipas (BE) 2017/1369 6a. Termi “vëllim” i referohet termit “vëllim” i përmendur në rregulloren aktuale.
Pajisja e sigurimit ndaj animit

Pajisja e sigurimit ndaj animit

Nr. i artikullit 990303800

Pas montimit fiksoheni pajisjen nëpërmjet pajisjes së sigurimit ndaj animit. Kjo është e vendosur në tavanin e pajisjes monolit për të lidhur pajisjen me murin e pasmë të mobilieve - për më shumë siguri.

Prezantuesi i shisheve

Prezantuesi i shisheve

Nr. i artikullit 988230300

Nxirrni në pah në mënyrë elegante shishet e veçanta: Prezantuesi elegant i shisheve i nxjerr realisht mirë në pah shishet tuaja të verës dhe tërheq vështrimin në etiketën e shisheve të verës. Ofron gjithashtu një mbajtje të sigurt për shishet e hapura.

Doreza e sheshtë

Doreza e sheshtë

Nr. i artikullit 990146100

Doreza e sheshtë prej alumini të pastruar qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza e rrumbullakët

Doreza e rrumbullakët

Nr. i artikullit 990148900

Doreza e rrumbullakët prej çeliku inoks qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Doreza këndore

Doreza këndore

Nr. i artikullit 990149200

Doreza këndore prej alumini të pastruar qëndron mirë në dorë dhe mbështet hapjen komode të pajisjes. Falë formës së saj ajo është një gjë tërheqëse në pajisje.

Kufizimi i hapjes së derës

Kufizimi i hapjes së derës

Nr. i artikullit 909669901

Këndi i hapjes së derës i përcaktuar nga fabrika mund të zvogëlohet nga 115° në 90°, thjesht duke futur një kunj të fortë në menteshën e derës. Në këtë mënyrë parandalohet përplasja e derës në muret ose mobiliet pranë saj dhe shmanget dëmtimi i saj.

Paneli mbulues i bazamentit (18'')

Paneli mbulues i bazamentit (18'')

Nr. i artikullit 990149300

Paneli mbulues i bazamentit 18'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit (42'')

Paneli mbulues i bazamentit (42'')

Nr. i artikullit 990155200

Paneli mbulues i bazamentit 42'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit (48'')

Paneli mbulues i bazamentit (48'')

Nr. i artikullit 990176500

Paneli mbulues i bazamentit 48'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Paneli mbulues i bazamentit (54'')

Paneli mbulues i bazamentit (54'')

Nr. i artikullit 990178700

Paneli mbulues i bazamentit 54'' prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Nr. i artikullit 990234900

Paneli mbulues i bazamentit 60

Paneli mbulues i bazamentit 60"

Nr. i artikullit 990236600

Paneli mbulues i bazamentit 60" prej inoksi montohet lehtë, parandalon grumbullimin e papastërtive nën pajisje dhe kujdeset për një pamje të unifikuar tërheqëse.

Nr. i artikullit 990239000

Nr. i artikullit 990281900

Side-by-Side i ngrohjes së murit anësor monolit

Side-by-Side i ngrohjes së murit anësor monolit

Nr. i artikullit 990306100

Kompleti Side-by-Side ka një ngrohje për murin anësor, i cili parandalon që të formohet ujë i kondensuar. Për ngrohjen e murit anësor nuk është e nevojshme asnjë lidhje shtesë e rrjetit të energjisë, për këtë është parashikuar një fole në anën e pasme të pajisjes.

Solucioni pastrues për inoks

Solucioni pastrues për inoks

Nr. i artikullit 840902201

Solucioni pastrues për inoks largon në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat​nga sipërfaqet prej çeliku inoks. Ai nuk lejohet të përdoret për pastrimin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Kanati prej inoksi 18

Kanati prej inoksi 18"

Nr. i artikullit 990153500

Si alternativë për kanatin e zakonshëm të mobilies, kanatet prej inoksi të mobilieve bëjnë diferencën. Me ndihmën e solucionit pastrues të duhur për inoks, nga kanati mund të largohen në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat.

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Nr. i artikullit 840903001

Me ndihmën e solucionit për mirëmbajtjen e inoksit sipërfaqet prej inoksi mund të pastrohen me kujdesin e duhur. Solucioni mirëmbajtës nuk është i përshtatshëm për kujdesin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Kompleti me 3 mbajtëse për raftin prej druri

Kompleti me 3 mbajtëse për raftin prej druri

Nr. i artikullit 990302400

Qofshin shishe të mëdha ose të vogla - tani që të gjitha sistemohen brenda. Me mbajtëset shtesë prej druri për verën mbani tani në mënyrë të sigurt edhe shishet e vogla të verës në frigoriferin e verës Liebherr. Thjesht vendosni mbajtësen në raftin prej druri - dhe gjithçka gati.

If Design Award

If Design Award

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.