EWTgb 1683 Vinidor Raft vere i integruar

Klasa e efiçencës së energjisë A
Lartësia e bufesë 88 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 104 l
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 33
Zonat e temperaturës 2
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Montimi i dyerve Montim rrafsh

Karakteristikat

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Për mbrojtje të sigurt të ushqimit, alarmi akustik i derës paralajmëron pasi dera është hapur për 60 sekonda.

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve mund të programohet për të parandaluar fikjen pa dashje të pajisjes. Kur funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve është i ndezur, kjo tregohet nga një simbol në "MagicEye".

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Seria

Seria "Vinidor"

Pajisjet Vinidor, me dy ose tre ndarjet e dedikuara të verës që mund të rregullohen në mënyrë të pavarur nga njëra-tjetra në intervalin +5°C deri në +20°C, ofrojnë fleksibilitetin maksimal në përdorim. Në këtë mënyrë, me tre ndarjet e dedikuara për verën, në pajisje mund të ruhen në të njëjtën kohë në temperaturën optimale të konsumit verërat e kuqe, verërat e bardha dhe shampanja. Por edhe për ruajtjen afatgjatë të verërave, këto pajisje ofrojnë kushte ideale klimatike. Si rezultat i madhësive të ndryshme të zonave për verën dhe të rregullimit fleksibël absolut të temperaturës këto pajisje janë të përshtatshme për çdo asortiment të veçantë verërash.

Filtri me karbon aktiv

Filtri me karbon aktiv

Erërat e mjedisit mund të ndikojnë në verërat e ndjeshme gjatë ruajtjes për kohë të gjatë. Te frigoriferët për verën, furnizimi me ajër të freskët nëpërmjet filtrit me karbon aktivi FreshAir që zëvendësohet lehtësisht, siguron cilësi optimale të ajrit.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës i integrueshëm
GTIN 9005382189337
Klasa e efiçencës së energjisë A
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,396 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 145 kWh/a
Klasa e klimës SN
Fuqia e tingullit të zhurmës 34 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 104 l
Vëllimi bruto total 125 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,0 A
Lartësia e bufesë 88 cm
Dimensionet e paketuara L/GJ/TH 975,0 / 639,0 / 639,0 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 88 / 56 / 55,0 cm
Pesha (pa paketimin) 52,0 kg
Pesha (me paketimin) 58,0 kg
Komandimi Ekran LCD me tregues temperature dixhital
Përdorimi Sistem elektronik me prekje
Treguesi i temperaturës Ndarja për verën
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Alarmi i derës ndarja për verën Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)
TipOpen
Sistemi i mbylljes SoftSystem
Ftohja me qarkullim
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 33
Ndriçimi Ndriçim LED, me errësim pa kufizim
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Numri i rafteve mbajtëse 4
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 2
nga të cilat rafte për reklamim 1
Materiali raftet Raft prej druri
Filtri me karbon aktiv
Montimi i dyerve Montim rrafsh
Mentesha e derës Djathtas e ndërrueshme
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 2

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.