ICTS 2231 Comfort Kombinim i integrueshëm i ngrirësit dhe frigoriferit me SmartFrost

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 122 - 122,5 / 56 - 57 / 55,0 cm
Vëllimi i përgjithshëm 197 l
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë me rrëshqitje
Klasa e efiçencës së energjisë F
Teknologjia e ftohjes SmartFrost

Karakteristikat

BioCool

BioCool

Kaseta "BioCool" mundëson rregullimin e lagështisë në ndarjen e ftohjes për të ruajtur freskinë e frutave dhe perimeve. Kontrolli i lagështisë kontrollohet nëpërmjet një rregullatori me rrëshqitje.

Rafti i vezëve

Rafti i vezëve

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose 28 vezë më të vogla. Për jetëgjatësi më të gjatë rekomandohet ruajtja e vezëve me majë poshtë ose vendosja e mbajtëses së vezëve në sistemin "FlexSystem" të "BioFresh-Safes".

Forma e kubave të akullit

Forma e kubave të akullit

Forma e madhe me kapak e kubave të akullit mund të mbushet lehtë me ujë, falë vrimës së përshtatshme të mbushjes. Kapaku absolutisht hermetik lejon transportin e sigurt dhe të thatë dhe mbylljen e sirtarit.

Rafti i shisheve

Rafti i shisheve

Rafti i shisheve ofron një zgjidhje praktike dhe elegante për ruajtjen e pijeve. Këtu, shishet mund të ruhen duke kursyer hapësirë.

GlassLine në brendësi

GlassLine në brendësi

Përshtypja e përgjithshme cilësore e hapësirës së brendshme plotësohet nga pajimi i sofistikuar "GlassLine" me xham sigurie. Raftet elegante GlassLine janë rezistente ndaj thyerjes, gërvishtjeve dhe janë të lehta për t'u pastruar. Shiritat prej inoksi të cilësisë së lartë plotësojnë pamjen e përgjithshme të harmonizuar.

Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë

Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë

Këmbëzat e rregullueshme me lartësi në pjesën e përparme lejojnë që pajisjet Liebherr të jenë në linjë optimale. Kështu garantohet funksionaliteti dhe pamja e pajisjeve.

Montimi me derë me tërheqje

Montimi me derë me tërheqje

Dera e mobilies mbërthehet direkt në dollapin vertikal dhe lidhet me derën e pajisjes me shina rrëshqitëse. Kur hapet dhe mbyllet, dera e mobilies rrëshqet përgjatë shinave.

Rafti prej xhami me ndarje

Rafti prej xhami me ndarje

Pllaka prej xhami e ndarë me dy pjesë dhe futje poshtë njëra-tjetrës siguron edhe më shumë fleksibilitet në ruajtjen e ushqimit dhe enëve të larta. Të gjitha raftet e bëra nga xhamsigurie mund të përdoren në lartësi të ndryshme sipas nevojës.

Sipërfaqja e brendshme e lëmuar

Sipërfaqja e brendshme e lëmuar

Karakteristikë e hapësirës së brendshme të frigoriferëve është secila prej dy kolonave mbajtëse elegante në të dyja anët, që ndodhen në pjesën e përparme dhe të pasme. Këto sigurojnë fleksibilitet të madh në rregullimin e pllakave të xhamit. Një tjetër avantazh është sipërfaqja shumë e lëmuar e pjesës së brendshme, dhe si rezultat ajo është e lehtë për t'u pastruar.

Pajisjet inkaso të integrueshme

Pajisjet inkaso të integrueshme

Pajisjet mund të instalohen lehtësisht prapa derës së mobilieve të konvertimit dhe kështu të integrohen në mënyrë të përkryer në kuzhinë. Kjo krijon një pamje vizuale uniforme të kanateve të kuzhinës. Ajo që duhen ndjekur është teknika e instalimit të dyerve të mobilieve. Montimi me derë fikse: Kanati i mobilies dhe dera e pajisjes lidhen fort me njëra tjetrën, kështu që dera e mobilies montohet direkt mbi derën e pajisjes. Montimi me derë me rrëshqitje: Dera e mobilies mbërthehet direkt në dollapin vertikal dhe lidhet me derën e pajisjes me shina rrëshqitëse. Kur hapet dhe mbyllet, dera e mobilies rrëshqet përgjatë shinave.

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve mund të programohet për të parandaluar fikjen pa dashje të pajisjes. Kur funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve është i ndezur, kjo tregohet nga një simbol në "MagicEye".

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Kombinim ftohës-ngrirës
GTIN 9005382234990
Series Plus
EnergyLabel
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 231,77 kWh/a
Klasa e klimës ST
Niveli i zhurmës 39 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 0,8 A
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Termostat me rrotullim
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Anzahl Temperaturzonen 2
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 1
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Treguesi i temperaturës
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes +2 °C deri në +8 °C
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Llambë inkandeshente anash
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat të ndashme 1
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Numri i mbajtësve të shisheve 1
Numri mbajtëset e konservave 3
VarioBox
Rafti i vezëve I ndryshueshëm
Rafti i derës Flaschen- und Konservenabsteller
Koshat me tërheqje
Teknologjia e ftohjes SmartFrost
Procesi i shkrirjes Manual
Koha e ruajtjes në rast defekti 14,00 h
Kapaciteti total i ngrirjes 2,50 kg / 24h
FrostSafe
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ngrirjes
Ndarja e ngrirjes me 4 yje
VarioSpace
Forma e kubave të akullit Formë kubash akulli me kapak
Numri Format e kubave të akullit 1
Numri i pllakave ftohëse 0
Identifikimi i yjeve 4
Identifikimi i yjeve 4
Dizajni i rafteve të derës Comfort GlassLine
Materiali raftet e derës Xham me korniza plastike
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Material i rafteve të rregullueshme Ndarja e ngrirjes Xham
Materiali dera Çelik
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë me rrëshqitje
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këndi i hapjes së derës
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 2
Shinat e nivelimit
Ajrimi Ajrim në mobilie
Korniza dekorative
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 122 - 122,5 / 56 - 57 / 55,0 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.283,0 / 560,0 / 619,0 mm
Pesha (pa paketimin) 44,00 kg
Pesha (me paketimin) 47,00 kg
Vëllimi i përgjithshëm 197 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 155 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 43 l

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.