Замрзнувачи

Генерација на уреди

Висина на уред


Ширина на уред


Волумен (l)


Класа на енергетска ефикасност


Фиоки


Материјал на врата


Боја на куќиште

Опрема


Резултати 21-29 од 29

GP 1376 Premium Мал фрижидер за замрзнување со SmartFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 55,3 / 62,4 cm
Вкупен нето капацитет 103 l
Фиоки 4
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GP 1476 Premium Мал фрижидер за замрзнување со SmartFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 60,2 / 62,8 cm
Вкупен нето капацитет 103 l
Фиоки 4
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GP 1486 Premium Мал фрижидер за замрзнување со SmartFrost

Класа на енергетска ефикасност A+++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 60,2 / 62,8 cm
Вкупен нето капацитет 103 l
Фиоки 4
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GP 2033 Comfort Фрижидер за замрзнување со SmartFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 125,0 / 60,0 / 63,2 cm
Вкупен нето капацитет 156 l
Фиоки 5
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GP 2433 Comfort Фрижидер за замрзнување со SmartFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 144,7 / 60,0 / 63,2 cm
Вкупен нето капацитет 190 l
Фиоки 6
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GP 2733 Comfort Фрижидер за замрзнување со SmartFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 164,4 / 60,0 / 63,2 cm
Вкупен нето капацитет 224 l
Фиоки 7
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GPesf 1476 Premium Мал фрижидер за замрзнување со SmartFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 60,2 / 61,0 cm
Вкупен нето капацитет 103 l
Фиоки 4
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

Gsl 1223 Comfort Мал фрижидер за замрзнување со SmartFrost

Класа на енергетска ефикасност A+
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 55,3 / 62,4 cm
Вкупен нето капацитет 98 l
Фиоки 3
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GX 823 Comfort Мал замрзнувач

Класа на енергетска ефикасност A+
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 63,1 / 55,3 / 62,4 cm
Вкупен нето капацитет 68 l
Фиоки 2
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
  • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.