GN 4635 Comfort NoFrost Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

Надворешни димензии (В/Ш/Д) 175 / 70 / 75 cm
Вкупна зафатнина 320 l
Класа на енергетска ефикасност D
Технологија на ладење NoFrost

BluPerformance

BluPerformance

Поголем волумен во внатрешноста за храна, економски и енергетски ефикасен во работењето, тивко и удобно ракување со одличен дизајн: Во областа на ладење и замрзнување, BluPerformance уредите на Liebherr поставуваат нови стандарди.

NoFrost

NoFrost

Кај апаратите со NoFrost технологија храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

Екран на допир од 2,4 инчи

Екран на допир од 2,4 инчи

Екранот на допир од 2,4 инчи, со висока резолуција и со голем контраст е поставен зад вратата и овозможува интуитивно поставување на температурата.

Рачка со вграден механизам за отворање

Рачка со вграден механизам за отворање

Цврстите рачки со интегриран механизам за отворање во благородна и висококвалитетна оптика овозможуваат практично и лесно отворање на вратата.

LED

LED

Совршеното осветлување на продолжените фиоки на замрзнувачот е обезбедено со моќните, издржливи и еколошки LED светилки.

Приказ на статус

Приказ на статус

Приказот на состојбата на BluPerformance моделите се интегрира совршено и дискретно во вратата на уредот, со што е лесно и брзо визуелно да се забележи кога вратата е затворена. Синото светло покажува дека уредот работи правилно. Во случај на различен статус, екранот трепка со црвена боја и се огласува дополнителен звучен сигнал.

SuperFrost

SuperFrost

SuperFrost креира поголеми ладни резерви за витамини или свежо складирана храна. При намалување на -32°C во преградата за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

VarioSpace

VarioSpace

Со отстранување на преградата на замрзнувачот и основните стаклени полици се создава VarioSpace, практичен систем за дополнителен простор за складирање.

Група на производ Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost
GTIN 4016803055334
Series Prime
Класа на енергетска ефикасност D
Годишна потрошувачка на енергија 210 kWh/a
Климатска класа SN-T
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 320,1 l
Нивото на бучава 38 dB
Приклучна вредност 1,3 A 286 W
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Работење Touch
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Заклучување за деца
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -28 °C
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС * 17,00 kg / 24h
Број на фиоки во преграда на замрзнувач 7
оттаму на телескопските механизми 0
FrostSafe целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Внатрешно осветлување на преграда на замрзнувач ЛЕД осветлување
VarioSpace
IceMaker бр
Сад за коцки мраз Сад за коцка мраз со капак
Број на сад за коцки мраз 1
Број на батерии за ладење 1
Број на послужавници за замрзнување 0
Знак за ѕвезда 4
Време на одложување поради дефект ГС * 9,00 h
Материјал на врата Челик
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Стакло
Дизајн на врата HardLine
Боја на куќиште Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Лост рачка
Стопирач за врата може да се смени десно
Агол на отварање на врати 115°
Ногалки со приспособлива висина 2
Рачки за транспорт напред и назад
Transportrollen hinten
Вентилација Предна вентилација
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 2.100 mm
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 175 / 70 / 75 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.827,0 / 715,0 / 819,0 mm
Тежина (без пакување) 79,00 kg
Тежина (со пакување) 83,70 kg
Вкупна зафатнина 320 l
Волумен на прегради за замрзнување 320 l
Вредност според глобален стандард (ГС)

Арт. бр. 988103600

Арт. бр. 871302300

Арт. бр. 988117400

Арт. бр. 990187100

Приклучок за уред од 3 метри

Приклучок за уред од 3 метри

Арт. бр. 600915801

Ако стандардната должина од 2,10 метри не е доволна, 3-метарскиот приклучок на уредот овозможува поголема флексибилност при поставувањето. Приклучокот на уредот може лесно да се извади од уредот и да се замени без многу напор.

Арт. бр. 988113801

Арт. бр. 830133000

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.