Висина на уред


Ширина на уред


Волумен (l)

Резултати 1-1 од 1

ZKes 453 Humidor Хумидор

  • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 61,2 / 42,5 / 47,8 cm
  • Опсег на температура +16 °C до +20 °C
  • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.