CN 4213 NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со NoFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
Технологија на ладење NoFrost
NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 186,1 / 60,0 / 65,5 cm
Вкупен нето капацитет 294 l
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)

Опрема

NoFrost

NoFrost

За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната. Со NoFrost-Comfort чистењето мраз повеќе не е потребно.

DuoCooling

DuoCooling

Со две сосема одделни кола за ладење коишто може да се контролираат, DuoCooling овозможува прецизно и самостојно регулирање на температурата во комбинациите на фрижидер-замрзнувач во преградата на фрижидерот и замрзнувачот. Притоа, меѓу деловите за ладење и замрзнување не настанува никаква размена на воздухот. На овој начин се спречува пренос на мириси и сушење на складираната храна.

Електроника на допир

Електроника на допир

Прецизната електронска контрола е опремена со дигитален приказ на температура и известува за поставените вредности.

Полица за шишиња

Полица за шишиња

За пијалаците во шишиња, полицата за шишиња нуди практично и сеопфатно решение. Овде, може да чувате шишиња за да заштедите простор.

Технички податоци

Група на производ Комбинација за ладење и замрзнување со NoFrost
GTIN 4016803053002
Класа на енергетска ефикасност * A++
Потрошувачка на енергија за 24 часа * 0,692 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија * 253 kWh/a
Климатска класа SN-T
Акустична моќност 40 dB
Вкупен нето капацитет 294 l
Фрижидер 165 l
Замрзнувач 129 l
Вкупен бруто капацитет 328 l
Фрижидер 172 l
Замрзнувач 156 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,4 A 186 W
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 186,1 / 60,0 / 65,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.907,0 / 617,0 / 711,0 mm
Тежина (без пакување) 68,30 kg
Тежина (со пакување) 73,60 kg
Управување MagicEye со дигитален приказ на температура
Позиција зад вратата
Работење Копчиња
Индивидуални Температурни зони 2
Температурни зони 2
Приказ на температурата Дел за ладење и за замрзнување
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм на врата на дел за ладење акустично
Аларм на врата на преграда на замрзнувач акустично
Заклучување за деца
SuperCool
SuperFrost управуван според време
HolidayMode
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)
SmartDeviceBox
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
Осветлување LED-осветлување на горниот дел
Број на полиците во делот за ладење 3
оттаму прилагодив по висина 0
разделиво 0
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Полица за шишиња Полица за шишиња
Број на полици за шишиња 1
Број на полици за конзерви 1
Број на Vario кутии 0
Сад за јајца
Број на садови за овошје/зеленчук 1
оттаму на телескопските механизми 0
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
со осветлување
Филтер со активен јаглен
NoFrost
Sternekennzeichen 4
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Lagerzeit bei Störung 26 h
Капацитет на замрзнување во 24 часа 8 kg
Фиоки во делот за замрзнување 4
оттаму на телескопските механизми 0
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
Материјал на полици на преграда на замрзнувач
VarioSpace
Осветлување
Акумулатори за ладење 0
Сад за коцки мраз 1
IceMaker
Филтри за вода
FrostSafe-систем со целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Полици за замрзнување 0
Дизајн на врата HardLine
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Продорна вертикална двострана вдлабната рачка
Стопирач за врата може да се менува од десно
Transportrollen hinten
Вметнато преку предната вентилација
За да се достигне наведената потрошувачка на енергија, треба да се користат подметнувачите што се содржат во пакувањето на уредот. Со тоа се зголемува дебелината на уредот за околу 3,5 cm, а кај уредите BluPerformance за околу 1,5 cm. Уредот може да се употребува и без подметнувачите, но користи малку повеќе енергија.

Преземања

Додатоци

Art. Nr. 988117000

Art. Nr. 988102600

Art. Nr. 988103600

Art. Nr. 871302300

Art. Nr. 988117200

Art. Nr. 988117400

Art. Nr. 830133000

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.