GTP 2756 Premium Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost и SoftSystem

Класа на енергетска ефикасност A+++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 90,5 / 129,5 / 76,0 cm
Вкупен нето капацитет 240 l
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)

Опрема

FrostProtect

FrostProtect

За да се обезбеди оптимално работење на замрзнувачите дури и на ниски амбиентални температури, единиците се изработени со FrostProtect за одржливост на ниска температура до -15°C. Ако амбиенталната температура падне под +10°C, тие продолжуваат ефективно да работат. На тој начин, уредите исто така може да се инсталираат во незагреани простории, како што е гаражата.

Технички податоци

Група на производ Сандак за длабоко замрзнување
GTIN 9005382234815
Класа на енергетска ефикасност A+++
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,347 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 127 kWh/a
Климатска класа SN-T
Способност за ниска температура -15°C
Акустична моќност 39 dB
Вкупен нето капацитет 240 l
Вкупен бруто капацитет 257 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,0 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 90,5 / 129,5 / 76,0 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.025,0 / 1.368,0 / 802,0 mm
Тежина (без пакување) 59,00 kg
Тежина (со пакување) 72,00 kg
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -28 °C
Управување MagicEye со дигитален приказ на температура
Приказ на температурата Замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм за врата акустично
Заклучување за деца
SuperFrost управуван според количина
Меко затворање
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)
Sternekennzeichen 4
Технологија на ладење SmartFrost
StopFrost
Процес на одмрзнување рачно
Lagerzeit bei Störung 64 h
Капацитет на замрзнување во 24 часа 25 kg
Висечки кошници 3
Максимален број на кошни (погледнете ја сликата) 10
Tauwasserablauf
Дизајн на врата HardLine
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Ергономска рачка

Преземања

Додатоци

Арт. бр. 711225100

Арт. бр. 988125900

Арт. бр. 743141900

Арт. бр. 830133000

Награди

Plus X Award

Plus X Award

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.