Услуга што ја нуди Liebherr Hausgeräte

Искористете ја предноста на разновидната услуга пред и по купувањето на Liebherr уред.
Ние ви стоиме на располагање доколку имате какви било прашања.

Со почит, тимот на Liebherr-Hausgerät

Liebherr нуди разновидна и висококвалитетна селекција на додатоци. Со нашите дополнителни елементи за вашиот ладилник или замрзнувач, можете да користите дополнителни функции и да ги оптимизирате уредите во зависност од намената. За повеќе уживање при користење на Liebherr уредот.

Секој додаток е специјално дизајниран за серијата на Liebherr поставени и вградени апарати. Со нашата дополнителна опрема, можете да го добиете најдоброто од уредот - за поголема удобност во секојдневниот живот. Токму затоа нашите додатоци одговараат на високите стандарди за квалитет, како што се има потврдено на низата темелни тестирања. А вие можете да бидете сигурни дека секогаш ќе го добиете вистинскиот Liebherr-квалитет.

За повеќе информации за нашите додатоци, обратете се кај локалниот дистрибутер.

За пребарување на дистрибутери

Кога ви треба сервисирање

Нашите експерти со задоволство ќе ви помогнат кога ви треба сервисирање или кога правите рекламација. За да можеме да ги обработиме што е можно поспецифично сите барања, при повикот ве молиме имајте ги пред себе точните ознаки на вашиот апарат (име на апаратот, сериски број). Тие се наведени на етикетата за идентификација на вашиот апарат.

Нашиот сервисен тим е достапен телефонски:

Kik Service:
понеделник - петок 9.00 -17.00 часот
како и сабота 9.00 - 14.00 часот
на +389 2 30 88 098.

Service Macedonia:
понеделник - петок 08.30 -16.30 часот,
како и сабота 9.00 - 15.00 часот
на +389 2 55 11 777.

Најдете сервисен партнер

Резервни делови

Liebherr е синоним за доверба и долготрајност. Токму затоа при производство на апаратите употребуваме исклучиво најквалитетни материјали и компоненти. Сепак, ако некогаш имате потреба од резервен дел, можете да сметате на нашиот сервис. Зашто кај нас добивате оригинални Liebherr-резервни делови со прочуен сигурен квалитет – и тоа во најголемиот број случаи за наредните 10 години.

За служба за корисници за резервни делови

Етикетата за идентификација на апаратите на Liebherr

За сите прашања во врска со вашиот уред, подгответе ги точните податоци за идентификација на уредот (име на уред, сериски број) Нашиот сервисен персонал може да ги користи овие информации за подобро да одговори на прашањата за уредот и побрзо да ги реши случаите во кои е потребно сервисирање. Во зависност од уредот, етикетата за идентификација се наоѓа на друго место

Дознајте повеќе за етикетите за идентификација

Покрај нашата вообичаена гаранција за функционалноста и сигурноста на производот, гарантираме и дека тој не содржи материјални и производствени грешки. Повеќе информации може да се најдат во PDF документите подолу. Освен гаранцијата на производителот, ние исто така нудиме продолжена гаранција - гаранцијата плус.

SmartDevice е технологија на Liebherr која овозможува фрижидерот да „размислува“.

Уживајте во паметниот свет на ладење и замрзнување и бидете инспирирани од иновативните и дигитални решенија на Liebherr.