WTes 1672 Vinidor Frigorifer vere

Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,2 / 59,8 / 57,5 cm
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 34
Zonat e temperaturës 2
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Klasa e efiçencës së energjisë G

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës
GTIN 9005382235959
Rauminhalt Weinlagerfach GS 95,0 l
Vëllimi i përgjithshëm 95 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Klasa e efiçencës së energjisë G
Konsumi i energjisë çdo vit 147,10 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Niveli i zhurmës 36 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,2 / 59,8 / 57,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 871,0 / 655,0 / 692,0 mm
Pesha (pa paketimin) 56,00 kg
Pesha (me paketimin) 60,00 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Përdorimi Me prekje
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Zonat e temperaturës 2
Treguesi i temperaturës Ndarja e verës
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Alarmi i derës ndarja për verën Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Ftohja me qarkullim
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 34
Ndriçimi Ndriçim LED
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Numri i rafteve mbajtëse 5
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 3
nga të cilat rafte për reklamim 0
Materiali raftet Pllakë druri
Filtri me karbon aktiv
Gurët vullkanikë
Brava Ekzistuese
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi Inoks
Materiali dera Derë me xham izolues me kornizë inoksi
Materiali muret anësore Inoks
Doreza Dorezë alumini masive
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Rrotat e transportit prapa

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.