UWTgb 1682 Полица за вино што може да се вгради под работна маса, со регулирање на температурата

Класа на енергетска ефикасност A
Висина на ниша 82 - 87 cm
Вкупен нето капацитет 94 l
Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 34
Температурни зони 2
Индивидуални Температурни зони 2
Монтажа на врати Површински
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)

Технички податоци

Група на производ Полица за вино со регулирана температура што може да се вгради
GTIN 9005382235270
Класа на енергетска ефикасност A
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,392 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 144 kWh/a
Климатска класа SN-ST
Акустична моќност 36 dB
Вкупен нето капацитет 94 l
Вкупен бруто капацитет 123 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Висина на ниша 82 - 87 cm
Димензии на пакување В/Ш/Д 871,0 / 655,0 / 692,0 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 - 87 / 60 / 58,0 cm
Тежина (без пакување) 48,00 kg
Тежина (со пакување) 52,00 kg
Управување LCD-екран
Работење Електроника на допир
Приказ на температурата Дел за вино
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Аларм на врата на дел за вино акустично
Заклучување за деца
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)
Меко затворање SoftSystem
Кружење на ладењето
Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 34
Осветлување LED-осветлување
може да се затемни
може трајно да се вклуич
Број полици 5
вклучувајќи телескопски шини коишто може да се продолжат 3
вклучувајќи табли за презентација 0
Материјал на полици Дрвена табла
Филтер со активен јаглен
Монтажа на врати Површински
Стопирач за врата може да се менува од десно
Ногалки со приспособлива висина 4

Преземања

Додатоци

Арт. бр. 988128900

Арт. бр. 743619300

Арт. бр. 909439700

Арт. бр. 909621200

Награди

Plus X Award

Plus X Award

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.