EWTdf 1653 Vinidor Вградена полица за вино со регулирана температура

Висина на ниша 88 cm
Димензии В/Ш/Д 87,2 / 55,7 / 55,3 cm
Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 30
Температурни зони 2
Индивидуални Температурни зони 2
Класа на енергетска ефикасност G
Монтажа на врати Фиксна врата

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Заклучувањето за децата може да се програмира за да се спречи ненамерно исклучување на уредот. Кога родителската контрола е вклучена, означена е со икона во MagicEye.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Монтажа на фиксна врата

Монтажа на фиксна врата

Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот.

Vinidor серија

Vinidor серија

Со два или три сефови за вино коишто може независно да се постават од +5°C до +20°C, независно еден од друг, Vinidor апаратите нудат максимална флексибилност за употреба. Кај уредот со три сефови за вино, црвеното вино, белото вино и шампањот може да се чуваат истовремено на оптимална температура. За долгорочно складирање на вина, овие уреди нудат идеални климатски услови. Како резултат на различните големини на сефовите за вино и апсолутно флексибилното поставување на температурата, овие уреди се погодни за сите поединечни асортимани на вино.

Филтер со активен јаглен

Филтер со активен јаглен

Мирисите на животната средина може да влијаат на вината за време на долгорочно складирање. За ладилниците за вино, доводот на свеж воздух преку лесно заменливиот FreshAir филтер со активен јаглен обезбедува оптимален квалитет на воздухот.

Складирање со мали вибрации

Складирање со мали вибрации

Дури и малите вибрации може да го нарушат зреењето на вината и да го спречат таложењето на танини. Специјално развиените компресори со исклучително ниски вибрации овозможуваат нежно складирање кај сите ладилници за вино.

Идеална влажност

Идеална влажност

Соодветната влажност е важна компонента за складирање вино. На овој начин тапата останува мека и не се суши. Со цел тапата да остане колку што е можно повлажна од внатрешноста, шишињата вино треба да се чуваат во лежечка положба. Со повеќе од 50% влажност, ладилниците за вино обезбедуваат најдобри услови. Доколку е потребно, влажноста на ладилниците за вино може да се регулира со копчето за вентилација.

Група на производ Вградена полица за вино со регулирана температура
GTIN 9005382278918
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Класа на енергетска ефикасност G
Годишна потрошувачка на енергија 142 kWh/a
Климатска класа SN-ST
Нивото на бучава 32 dB
Висина на ниша 88 cm
Димензии В/Ш/Д 87,2 / 55,7 / 55,3 cm
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 975,0 / 639,0 / 639,0 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
Тежина (без пакување) 51 kg
Тежина (со пакување) 57 kg
Работење Touch
Приказ на температурата Преграда за вино
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Аларм на врата на дел за вино акустично
Заклучување за деца
TipOpen
Меко затворање SoftSystem
Кружење на ладењето
Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l * 30
Осветлување ЛЕД осветлување, континуирано затемнувачко
може да се затемни
може трајно да се вклуич
Број полици 4
вклучувајќи телескопски шини коишто може да се продолжат 2
вклучувајќи табли за презентација 1
Материјал на полици Дрвена полица
Филтер со активен јаглен
Монтажа на врати Фиксна врата
Максимална тежина на преден дел на мебел 20
Стопирач за врата може да се смени десно
Ногалки со приспособлива висина 2
Вкупна зафатнина ** 97 l
Волумен на прегради за ладење 97 l
Имајте предвид: Количината се однесува на стандардни шишиња вино од 0,75 л. Ако се чуваат шишиња со различна големина или форма, бројот може да варира. Повеќе информации за ова се дадени во илустрацијата во областа за преземање.
** 
Во согласност со Регулативата ЕУ 2019/2016 година, вкупниот волумен го претставуваме како цел број (заокружен надолу) и волуменот на одделите за замрзнување и свежа храна со едно децимално место. Целосниот спектар на класи на ефикасност може да се најде на страница 9. Според (ЕУ) 2017/1369 6а. Терминот „волумен“ се однесува на терминот „волумен“ споменат во сегашната регулатива.

Арт. бр. 840902201

Арт. бр. 840903001

Арт. бр. 988128901

Арт. бр. 988247001

"FreshAir-филтерот на активен јаглен го чисти циркулирачкиот воздух и брзо ги апсорбира непријатните мириси.

Арт. бр. 909439700

Арт. бр. 990107500

Арт. бр. 990108100

Арт. бр. 742046500

Арт. бр. 990156100

Заоблена рачка од нерѓосувачки челик од 586 mm

Заоблена рачка од нерѓосувачки челик од 586 mm

Арт. бр. 990473400

Надградете го вашиот фрижидер или замрзнувач со оваа робусна и безвременски елегантна рачка на вратата од премиум нерѓосувачки челик долга 586 mm.

Арт. бр. 909621200

Арт. бр. 990157700

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.