WKEes 553 GrandCru Вградена климатизирана полица за вино

Висина на ниша 45 cm
Димензии В/Ш/Д 45,5 / 59,1 / 52,2 cm
Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 18
Температурни зони 1
Индивидуални Температурни зони 1
Класа на енергетска ефикасност G
Монтажа на врати Површински

Складирање со мали вибрации

Складирање со мали вибрации

Дури и малите вибрации може да го нарушат зреењето на вината и да го спречат таложењето на танини. Специјално развиените компресори со исклучително ниски вибрации овозможуваат нежно складирање кај сите ладилници за вино.

Идеална влажност

Идеална влажност

Соодветната влажност е важна компонента за складирање вино. На овој начин тапата останува мека и не се суши. Со цел тапата да остане колку што е можно повлажна од внатрешноста, шишињата вино треба да се чуваат во лежечка положба. Со повеќе од 50% влажност, ладилниците за вино обезбедуваат најдобри услови. Доколку е потребно, влажноста на ладилниците за вино може да се регулира со копчето за вентилација.

Група на производ Вградена климатизирана полица за вино
GTIN 9005382279595
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 0,5 A
Класа на енергетска ефикасност G
Годишна потрошувачка на енергија 138 kWh/a
Климатска класа SN
Нивото на бучава 32 dB
Висина на ниша 45 cm
Димензии В/Ш/Д 45,5 / 59,1 / 52,2 cm
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 510,0 / 622,0 / 610,0 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 45 / 56 / 55,0 cm
Тежина (без пакување) 31 kg
Тежина (со пакување) 33 kg
Работење Touch
Приказ на температурата Преграда за вино
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Аларм на врата на дел за вино акустично
Заклучување за деца
Кружење на ладењето
Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l * 18
Осветлување ЛЕД осветлување
може да се затемни
може трајно да се вклуич
Број полици 3
вклучувајќи телескопски шини коишто може да се продолжат 2
вклучувајќи табли за презентација 0
Материјал на полици Дрвена полица
Филтер со активен јаглен
Камен од лава
Монтажа на врати Површински
Стопирач за врата може да се смени десно
Ногалки со приспособлива висина 0
Вкупна зафатнина ** 51 l
Волумен на прегради за ладење 51 l
Имајте предвид: Количината се однесува на стандардни шишиња вино од 0,75 л. Ако се чуваат шишиња со различна големина или форма, бројот може да варира. Повеќе информации за ова се дадени во илустрацијата во областа за преземање.
** 
Во согласност со Регулативата ЕУ 2019/2016 година, вкупниот волумен го претставуваме како цел број (заокружен надолу) и волуменот на одделите за замрзнување и свежа храна со едно децимално место. Целосниот спектар на класи на ефикасност може да се најде на страница 9. Според (ЕУ) 2017/1369 6а. Терминот „волумен“ се однесува на терминот „волумен“ споменат во сегашната регулатива.

Арт. бр. 840902201

Арт. бр. 840903001

Арт. бр. 988129101

Арт. бр. 988246801

"FreshAir-филтерот на активен јаглен го чисти циркулирачкиот воздух и брзо ги апсорбира непријатните мириси.

Plus X Award

Plus X Award

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.