EKB 9471 BioFresh Фрижидер што може да се вгради со BioFresh

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
Вкупна зафатнина 440 l
Нивото на бучава 37 dB

German Engineering

German Engineering

Нашите супериорни производи нудат врвен квалитет, врвен дизајн и иновативни карактеристики што најдобро одговараат на вашиот животен стил. Употребата на висококвалитетни материјали, совршено детални завршетоци и елитни компоненти за ладење се комбинираат со најновите процеси на производство, што резултира во извонреден производ за ладење.

SuperQuiet

SuperQuiet

Нивоата на бучава се сведени на минимум благодарение на навистина тивките компресори со контролирана брзина кои апсорбираат звук. Заедно со колото за ладење со низок шум, овие карактеристики обезбедуваат точни перформанси, енергетска ефикасност и супер тивка работа.

BioFresh-Plus

BioFresh-Plus

BioFresh технологијата на Liebherr гарантира совршена клима за супериорна, долготрајна свежина на храната. Покрај двете BioFresh фиоки, третата фиока на фрижидерот Monolith може да се постави како BioFresh-Plus, намалувајќи ги температурите до -2 °C, идеално за складирање свежа риба и морски плодови.

InfinitySwipe

InfinitySwipe

Допир на поголем комфорт ви нуди едноставното за употреба електронско управување на допир InfinitySwipe со светол и прегледен 3,5 инчен екран, што можете интуитивно и лесно да го користите преку Touch & Swipe.

InfinityLight

InfinityLight

Хомогено интегрираното LED странично осветлување на Monolith дава прекрасен и рамномерен сјај што може да се прилагоди според вкусот, вклучувајќи мек ефект на осветлување при отворање на вратите и пријатна ноќна затемнетост. InfinityLight не додава само драма и стил, тоа исто така емитира помалку топлина, зачувувајќи го квалитетот на храната.

SuperCool

SuperCool

Едноставно, брзо разладете ги тукушто купените намирници за да ја зачувате оптималната свежина на храната, запечатувајќи ги аромите и одржувајќи ги неопходните витамини и минерали.

InfinitySpring

InfinitySpring

Хомогено интегрираниот, површински монтираниот InfinitySpring внатрешен диспензер за вода е тука кога ви е потребен, и практично невидлив кога не ви е потребен, и може да собере бокали од која било големина. Системот за филтрирање на Liebherr ги елиминира штетните контаминирања, што резултира со остра, чиста, свежа вода со вкус.

SoftSystem

SoftSystem

Благодарение на SoftSystem-системот за меко затворање, вратите се затвораат сами, при целосно полнење, особено меко и тивко. Во зависност од големината, носивоста на шарките на вратата на Monolith за панели на врата изнесува до 40 кг дополнителна тежина.

InfinityBeam

InfinityBeam

InfinityBeam-лајсната ја осветлува од горе BioFresh-фиоката со јасна светлина, за да можете да ја препознаете нејзината содржина и во затворена состојба. Ако се отворат фиоките, јасната светлина се грижи за брз преглед.

FlexSystem

FlexSystem

FlexSystem нуди едноставен за употреба, флексибилен систем на организација за подредување и одвојување на храната складирана во вашата омилена BioFresh фиока. Овошјето и зеленчукот може да се чуваат јасно одделени, или храната може да се чува според датумот на употреба.

Gallon Storage

Gallon Storage

Издржливите и елегантни полици на вратите на Monolith овозможуваат повеќе кубни метри и поголема удобност. Чувајте галонски бокали чај, сок и млеко на вратата, ослободувајќи ги внатрешните полици на ладилникот за сè, од чинии за забави до свежи чинии за салата.

Група на производ Фрижидер што може да се вгради со BioFresh
GTIN 9005382274651
Series
Ознака за енергија EnergyStar
Класа на енергетска ефикасност E
Годишна потрошувачка на енергија 171 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 37 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A 236,2 W
Работење Touch
број на температурни зони 3
Број на контролни кола за ладење 2
Заклучување за деца
Приказ на температурата Преграда на фрижидер и BioFresh фиока
BottleTimer
Прилагодлив температурен опсег во преградата на фрижидерот +2 °C до +7 °C
Технологија за свежина BioFresh
Број на BioFresh сефови 2
Внатрешно осветлување во фиоките BioFresh Downlight
Процес на одмрзнување автоматски
SoftSystem SoftSystem
Внатрешно осветлување на дел за ладење осветлен страничен ѕид
Број на полиците во делот за ладење 4
разделиво 0
оттаму прилагодив по висина 3
Број на полици за шишиња 0
Број на полици за конзерви 2
VarioBox
Број на Vario кутии 0
Сад за путер
Полица за јајца
Број на FlexSystem 1
Полици за врата Полица за галонски туби
Количка на извлекување
Материјал на полици на врата пластика
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Материјал на врата Челик
Тип на вградување Интегрирачко
Промена на шарката на вратата можно со помош на услугата за клиенти
Агол на отварање на врати 115°
Ногалки со приспособлива висина 4
Шини за порамнување
Број на шини за порамнување 0
Вентилација Вентилација во основата
Управување 3,5"-LCD-Farbdisplay
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 2.500 mm
Максимална тежина на преден дел на мебел 35
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.170,0 / 820,0 / 765,0 mm
Димензии В/Ш/Д 212,6 / 75,4 / 61 cm
Тежина (без пакување) 179 kg
Тежина (со пакување) 189 kg
Вкупна зафатнина * 440 l
Волумен на прегради за ладење 441 l
оттаму BioFresh 190,3 l
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.
Сад со путер

Сад со путер

Арт. бр. 988245900

Благодарение на можноста за ракување со една рака, садот за путер со убава форма може преку капакот лесно да се транспортира и отвора. Поради неговите пропорции, во него може да се чуваат различни големини на путер. Тој е цврст и може да се мие во машина за садови, а се вклопува во сите Liebherr сталажи за шишиња и конзерви.

Арт. бр. 988117400

Арт. бр. 988117200

Решетка за 3 шишиња

Решетка за 3 шишиња

Арт. бр. 988246600

"Полицата за 3 шишиња е практично и елегантно решение за складирање до три шишиња кои се легнати безбедно и се заштедува простор. Ако полицата за шишиња не е потребна, може брзо да се извади од апаратот или да се намести исправено за да се заштеди простор."

Држач против превртување

Држач против превртување

Арт. бр. 990304100

По инсталацијата, фиксирајте го уредот со држачот против превртување. Ова се наоѓа на таванот на уредот Monolith за да го поврзете уредот со задниот ѕид на мебелот – за поголема безбедност.

Арт. бр. 988103600

Арт. бр. 990304700

Арт. бр. 990183800

Рамна рачка

Рамна рачка

Арт. бр. 990146100

Рамната рачка направена од четкан алуминиум добро лежи во раката и овозможува удобно отворање на уредот. Благодарение на убавата форма, дава уште попривлечен изглед на уредот.

Квадратна рачка

Квадратна рачка

Арт. бр. 990149200

Квадратната рачка направена од четкан алуминиум добро лежи во раката и овозможува удобно отворање на уредот. Благодарение на убавата форма, дава уште попривлечен изглед на уредот.

Арт. бр. 990187100

Арт. бр. 909669901

Арт. бр. 990153000

Арт. бр. 990176500

Арт. бр. 990178700

Цокле од 60 инчи

Цокле од 60 инчи

Арт. бр. 990236600

Цоклето од 60-инчен не'рѓосувачки челик е лесно за монтирање, спречува навлегување нечистотија под уредот и дава убав надворешен изглед.

Арт. бр. 990239000

Арт. бр. 990281900

Арт. бр. 990142800

Арт. бр. 840902201

Арт. бр. 990187202

Арт. бр. 840903001

Арт. бр. 988098000

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.