CFf 2080 Pure Сандак за длабоко замрзнување

Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 82,5 / 125,5 / 70,2 cm
Вкупна зафатнина 353 l
FrostProtect
SoftSystem

FrostProtect

FrostProtect

За да се обезбеди оптимално работење на замрзнувачите дури и на ниски амбиентални температури, единиците се изработени со FrostProtect за одржливост на ниска температура до -15°C. Ако амбиенталната температура падне под +10°C, тие продолжуваат ефективно да работат. На тој начин, уредите исто така може да се инсталираат во незагреани простории, како што е гаражата.

Група на производ Сандак за длабоко замрзнување
GTIN 9550000031005
Вкупна зафатнина * 353 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Класа на енергетска ефикасност F
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,676 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 274 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 32 dB
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 82,5 / 125,5 / 70,2 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 849,0 / 1.263,0 / 720,0 mm
Тежина (без пакување) 56,90 kg
Тежина (со пакување) 62,00 kg
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -28 °C
Работење Копчиња
Индивидуални Температурни зони 1
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм за врата визуелно и акустично
Заклучување за деца
SoftSystem
FrostProtect
Време на одложување поради дефект ГС ** 40,00 h
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС ** 15,00 kg / 24h
Знак за ѕвезда 4
Технологија на ладење SmartFrost
StopFrost
Процес на одмрзнување рачно
Акумулатори за ладење 0
Висечки кошници 2
Максимален број на кошни (погледнете ја сликата) 5
Tauwasserablauf
Дизајн на врата
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Вдлабната рачка
Волумен на прегради за замрзнување 353 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 353,0 l
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.
** 
Вредност според глобален стандард (ГС)

Арт. бр. 988125900

Арт. бр. 743138900

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.