GT 3622 Comfort Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost

Класа на енергетска ефикасност A+
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,5 / 113,8 / 76,0 cm
Вкупен нето капацитет 333 l

Опрема

FrostProtect

FrostProtect

За да се обезбеди оптимално работење на замрзнувачите дури и на ниски амбиентални температури, единиците се изработени со FrostProtect за одржливост на ниска температура до -15°C. Ако амбиенталната температура падне под +10°C, тие продолжуваат ефективно да работат. На тој начин, уредите исто така може да се инсталираат во незагреани простории, како што е гаражата.

Технички податоци

Група на производ Сандак за длабоко замрзнување
GTIN 9005382200773
Класа на енергетска ефикасност A+
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,793 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 290 kWh/a
Климатска класа SN-T
Способност за ниска температура -15°C
Акустична моќност 39 dB
Вкупен нето капацитет 333 l
Вкупен бруто капацитет 353 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 0,5 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,5 / 113,8 / 76,0 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.025,0 / 1.212,0 / 802,0 mm
Тежина (без пакување) 48,0 kg
Тежина (со пакување) 58,0 kg
Управување Електронска контрола
Приказ на температурата
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно
FrostControl
Аларм за врата
Заклучување за деца
SuperFrost управуван според време
Меко затворање
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
Sternekennzeichen 4
StopFrost
Процес на одмрзнување рачно
Lagerzeit bei Störung 60 h
Капацитет на замрзнување во 24 часа 28 kg
Акумулатори за ладење 0
Висечки кошници 2
Максимален број на кошни (погледнете ја сликата) 10
Tauwasserablauf
Дизајн на врата SwingDesign
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Ергономска рачка

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.