Совршено претставени и паметно изладени

Ефективната презентација на производите е најдобрата продажна поддршка на лице место. Затоа фрижидерите за пијалаци од Liebherr имаат големи стаклени врати, оптимално осветлување и решетки што се прилагодуваат по висина. Благодарение на висококвалитетните материјали и деталната обработка, уредите се специјално направени за интензивно користење.

Ладилници за индустрија за пијалаци

Систем за ладење


Бруто волумен


Ширина на уред


Висина на уред

Резултати 11-20 од 40

  • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.