WPbli 5031 GrandCru Selection Frigorifer për të ruajtur verën

Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 168,4 / 59,7 / 76,3 cm
Zona për temperaturën e rregullueshme +5 °C deri në +20 °C
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 196
Niveli i zhurmës 38 dB

VibrateSafe

VibrateSafe

Vera juaj ka nevojë për hapësirë dhe qetësi. Kjo është arsyeja pse dollapët tanë të ruajtjes së verës garantojnë ruajtje delikate me kompresorë veçanërisht të qetë të krijuar posaçërisht nga "Liebherr" dhe rafte të qëndrueshme druri nga dru i fortë ahu. Kjo lejon verën tuaj të maturohet në qetësi dhe e pashqetësuar

HumidityControl

HumidityControl

Kushtet perfekte klimaterike mund të krijohen vetëm me anë të kombinimit të duhur të temperaturës dhe lagështisë. “HumidityControl” ju lejon të përshtatni nivelin e lagështisë sipas nevojave tuaja. Për një temperaturë optimale ruajtjeje dhe për mundësinë e shijimit më gjatë të freskisë.

Rafti prej druri, me lartësi që rregullohet

Rafti prej druri, me lartësi që rregullohet

Mbështetës dhe i sofistikuar. Raftet elegante prej druri ahu janë projektuar për ruajtje horizontale të verës me dridhje të ulët dhe forma e tyre ergonomike e bën të lehtë vendosjen, nxjerrjen dhe risistemimin e shisheve. Një tjetër avantazh është se druri mund të fryhet dhe të ruajë sasi të vogla uji, gjë që është e mirë për mikroklimën brenda dhe rrjedhimisht për ruajtjen afatgjatë.

"UVProtect Plus"

Mbrojtje e trefishtë. Për ruajtje afatgjatë, dollapët e ruajtjes së verës me derë xhami ofrojnë mbrojtje fantastike nga rrezatimi UV: tre shtresa mbrojtëse të përbëra nga xham i errët dhe një shtresë e dyfishtë prej metali të depozituar në vakum. I njohur si lustrimi "Low-E", ofron mbrojtje tejet efikase për verën tuaj kundër rrezatimit të dëmshëm diellor.

Cilësimi i saktësisë së temperaturës

Cilësimi i saktësisë së temperaturës

Nëse nuk mbahet në temperaturën e duhur të ruajtjes, vera mund të dëmtohet dhe të humbasë cilësinë e saj. Sistemi i saktë elektrik i kontrollit siguron që në dollapin "Liebherr" të ruajtjes së verës të ruhet në mënyrë të vazhdueshme temperatura e kërkuar. Ajo mund të caktohet në gradën e saktë ndërmjet +5°C dhe +20°C. Temperatura aktuale tregohet në ekran.

Ndihmë ngarkimi EasyFill

Ndihmë ngarkimi EasyFill

Lehtësoni ngarkesën. Ndihma e ngarkesës "EasyFill" siguron që dera e dollapit të ruajtjes së verës të mbetet e hapur nga një kënd prej 90° – për ngarkim veçanërisht të lehtë. Dhe falë mekanizmit "SelfClosing", dera mbyllet vetë kur hapet më pak se 90° – gjithmonë aq butësisht sa e kërkon vera juaj e çmuar.

Filtri i qymyrit të aktivizuar

Filtri i qymyrit të aktivizuar "FreshAir"

Për t'u siguruar që vera të maturohet në cilësi të përsosur ajri, të gjithë dollapët "Liebherr" të ruajtjes së verës kanë një filtër qymyri të aktivizuar që lidh bindshëm aromat e çdo lloji. Kjo do të thotë që vera juaj do mbajë buqetën e saj të pastër. Për t'u siguruar që të qëndrojë e tillë, "Liebherr" ju kujton çdo 6 muaj që të ndryshoni filtrin, gjë që mund ta bëni lehtësisht vetë.

Ekrani me prekje

Ekrani me prekje

Përdorimi i dollapit të ruajtjes së verës është më i lehtë se një verë shoqëruese. Dizajni me cilësi të lartë i ekranit me prekje LC lejon që të gjitha funksionet të zgjidhen me lehtësi. Artikujt e menysë janë të organizuar qartazi dhe për t'i zgjedhur nevojitet vetëm një trokitje e lehtë e gishtit. Nëse thjesht dëshironi të kontrolloni temperaturën aktuale është akoma më e lehtë. Ajo tregohet në mënyrë të përhershme në ekran.

2 këmbët me lartësi të rregullueshme

2 këmbët me lartësi të rregullueshme

Për qëndrueshmëri maksimale. Me këmbët e tij me lartësi të rregullueshme, dollapi i ruajtjes së verës mund të drejtvijohet në një mënyrë optimale dhe gjithashtu përshtatet në mënyrë të përkryer me sipërfaqet e paniveluara. Kjo do të thotë se mund të siguroheni se dera mbyllet gjithmonë fort, nuk futet nxehtësia, nuk formohet kondensim dhe kushtet e ruajtjes mbeten konstante, duke mbrojtur kështu cilësinë e verës suaj

Bllokuesi i sigurisë për fëmijët

Bllokuesi i sigurisë për fëmijët

Bllokuesi i sigurisë për fëmijët është programuar në mënyrë që të parandalojë fikjen e paqëllimshme të pajisjes. Aktivizimi i bllokuesit të sigurisë për fëmijët sinjalizohet me një simbol në panelin e kontrollit.

Kyçja në ekran me kod sigurie

Kyçja në ekran me kod sigurie

Gjithçka nën kontroll. Sigurimi i koleksionit të verës me një kyç dere është i dobishëm, por është njëlloj e rëndësishme të parandaloni përdorimin e paautorizuar të dollapit tuaj të verës. Kyçi i ri në ekran, i cili aktivizohet nëpërmjet menysë, ofron një zgjidhje veçanërisht të besueshme. Kodi PIN me tri shifra siguron cilësimet dhe rrjedhimisht kushtet optimale për verën tuaj.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Njofton sapo të hapet. Nëse dera e dollapit të ruajtjes së verës mbetet e hapur për më shumë se 60 sekonda, alarmi i derës çaktivizohet. Alarmi i derës tingëllon me zë dhe shoqërohet me një ndriçim që pulson të pajisjes. Kjo ju lejon të reagoni sa më shpejt të jetë e mundur për të ruajtur kushtet optimale të ruajtjes për verërat tuaja.

Doreza: alumin i krehur

Doreza: alumin i krehur

Doreza e hollë me cilësi të lartë prej alumini të krehur ofron një qasje shumë elegante në koleksionin tuaj të verës. Doreza jo vetëm duket mirë por dhe ndihet mirë. Ka formë shumë ergonomike dhe është praktik në kapje, në mënyrë që të mund të hapni me lehtësi në çdo kohë dollapin tuaj të ruajtjes së verës "GrandCru".

Kutia

Kutia "SmartDevice", e integruar

Monitoroni verën tuaj kudo që jeni. Dollapi i ruajtjes së verës "GrandCru Selection" vjen i lidhur me rrjetin – në mënyrë që ju të mund të shijoni të gjithë avantazhet e aplikacionit "SmartDevice". Me të, ju keni qasje te pajisja juaj nga çdo vend dhe mund të shikoni dhe ndryshoni shumë cilësime kur jeni larg, siç është temperatura. Gjithashtu, ju dërgon informacion sigurie rreth pajisjes dhe verës në telefon.

LightColumn, e njëanshme

LightColumn, e njëanshme

Për një pamje perfekte të verës tuaj, "LightColumn" LED është i vendosur nga lart - poshtë në pajisjen e derës suaj të xhamit. Ai ndriçon në mënyrë të barabartë pjesën e brendshme të dollapit të ruajtjes së verës "GrandCru Selection". Një pikë kryesore për t'u theksuar është ndriçimi errësues i prezantimit për të treguar në mënyrë tërheqëse koleksionin tuaj të verës edhe kur dera është e mbyllur

Kyçi mekanik i derës

Kyçi mekanik i derës

Ruajini thesaret tuaja. Koleksionet e verës zakonisht janë gjithashtu investime me vlerë dhe si të tilla duhen të mbrohen. Një kyç mekanik dere siguron që gjithmonë të keni kontroll të personave që kanë qasje te verërat në dollapin tuaj të ruajtjes së verës "GrandCru Selection". Kyçi është i montuar rrafsh dhe përzihet me maturi në dizajnin e përgjithshëm.

Sistemim kompakt për kapacitet maksimal shishesh

Sistemim kompakt për kapacitet maksimal shishesh

Kapacitet maksimal. Dollapi "Liebherr" i ruajtjes së verës bën gjithashtu më të lehtë organizimin e një koleksioni në rritje vere. Për të shfrytëzuar në maksimum kapacitetin, pjesa e brendshme është projektuar që shishet tuaja të verës të mund të sistemohen në mënyrë kompakte në raftet prej druri. Kjo do të thotë se ka mjaftueshëm hapësirë edhe për prurje të reja vere. Prandaj, mos hezitoni të koleksiononi.

Alarmi i ndërprerjes së energjisë

Alarmi i ndërprerjes së energjisë

Mbrojtje e plotë. Ashtu si në një qilar vere, dollapët tanë të ruajtjes së verës ofrojnë kushte ideale për t’i ruajtur në mënyrën e duhur koleksionet me vlerë. Megjithatë, shkëputje të tilla si ndërprerja e energjisë mund të ndodhin ndonjëherë. Kjo është arsyeja pse të gjitha vijnë me një funksion alarmi për këtë ndodhi. Nëse ndodh diçka kritike, ata të vënë me siguri në dijeni

Drita e prezantimit

Drita e prezantimit

Tregoni verën tuaj në efektin më të mirë me dritën e prezantimit të dollapit të ruajtjes. Një me dyert e xhamit, drita mund të qëndrojë ndezur edhe kur dera të jetë e mbyllur. Në këtë mënyrë, koleksioni juaj i verës është gjithmonë diçka që tërheq vëmendjen. Ndriçimi i dritës mund të rregullohet individualisht nëpërmjet ekranit dhe aplikacionit "SmartDevice".

Guarnicioni i zëvendësueshëm i derës

Guarnicioni i zëvendësueshëm i derës

Çdo detaj përmbush standardet më të larta dhe guarnicioni i derës nuk përbën përjashtim. Kjo siguron që dera të jetë gjithmonë hermetike për kushte optimale të ruajtjes në çdo kohë. Nëse guarnicioni duhet të zëvendësohet, mund ta bëni lehtësisht vetë në disa hapa të thjeshtë. Kjo do të thotë se dollapi juaj i ruajtjes së verës do të punojë gjithmonë shtruar dhe do të jetë i pastër.

"SabbathMode"

Në "Sabbath", të gjitha aktivitetet duhet të ndalojnë – e njëjta gjë vlen për pajisjet elektronike. "Liebherr" juaj e merr parasysh këtë. Në "SabbathMode", në frigoriferin e temperimit të verës Vinidor, fiken të gjitha dritat, tingujt së bashku me ekranin. Pas 80 orësh, "SabbathMode" çaktivizohet automatikisht.

SelfClosing Door që përfshin ndihmën e ngarkesës EasyFill

SelfClosing Door që përfshin ndihmën e ngarkesës EasyFill

Falë mekanizmit SelfClosing, dera e dollapit të ruajtjes së verërave mbyllet automatikisht kur hapet më pak se 90° – gjithmonë aq butësisht sa e kërkojnë verërat tuaja të çmuara. Ndihmësja me ngarkesën EasyFill garanton që dera të mbetet e hapur nga një kënd 90° e lart për mbushje veçanërisht të lehtë.

Pjesa e brendshme prej çeliku

Pjesa e brendshme prej çeliku

I bukur nga të gjitha anët, madje edhe nga brenda. Frigoriferët tanë për temperimin e verës nuk kanë vetëm pjesën e jashtme tërheqëse por dhe pjesën e brendshme. Kombinimi i rafteve prej druri dhe panelit prej inoksi, me veshje "SmartSteel", të murit të pasmë në pajisjet e serisë Vinidor Selection, u jep atyre një pamje të këndshme dhe kur janë bosh. Përfitimet teknike janë menduar mirë, si dizajni. Për shembull, sipërfaqja e panelit të pasmë të murit siguron qarkullim të balancuar ajri.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

"Liebherr" juaj monitoron në mënyrë të vazhdueshme temperaturën në pajisje dhe ju vë në dijeni me zë dhe me figurë me alarmin e temperaturës nëse devijon nga vlera e caktuar. Ekrani gjithashtu tregon pikërisht sa gradë është ulur ose ngritur temperatura, duke ju lejuar të ndërmerrni veprim nëse ndodh një luhatje e pazakontë.

TempProtect Plus

TempProtect Plus

Mbrojtje e dyfishtë. Me "TempProtect Plus", dollapët tanë të ruajtjes së verës matin temperaturën në mënyrë të vazhdueshme me dy sensorë. Kjo ju siguron dyfish që verërat tuaja po mbrohen nga luhatjet e temperaturës. Ju njoftoheni sapo një nga sensorët të zbulojë një ndryshim kritik në temperaturë dhe kjo ju lejon të ndërmerrni veprim shpejt.

Tabakaja e ujit

Tabakaja e ujit

Lagështi ideale, edhe në kushte të thata, falë tabakasë lehtësisht të montueshme të ujit. Ajo ndihmon me ruajtjen e lagështisë optimale në pajisje duke mbledhur ujin nga brendësia e pajisjes ose nga mbushja që i bëni ju, sipas kërkesës. Në këtë mënyrë, koleksioni juaj i verërave ruhet në kushte ideale në çdo mjedis

Grupi i produkteve Frigorifer për të ruajtur verën
GTIN 9005382243992
Klasifikimi GrandCru Selection
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 111 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Vlera e lidhjes 1,5 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
Klasa e klimës SN-ST
Niveli i zhurmës 38 dB
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 168,4 / 59,7 / 76,3 cm
Përdorimi Me prekje
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 1
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Alarmi i defektit në pajisje E rregullueshme në pajisje dhe nëpërmjet aplikacionit
Brava elektronike e derës
AlarmLightAmplifier E rregullueshme në pajisje dhe nëpërmjet aplikacionit
Vendosja e gjuhës E rregullueshme në pajisje dhe nëpërmjet aplikacionit
SabbathMode E rregullueshme në pajisje dhe nëpërmjet aplikacionit
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes +5 °C deri në +20 °C
Treguesi i temperaturës Ndarja e verës
Alarmi i derës ndarja për verën Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l * 196
Zona për temperaturën e rregullueshme +5 °C deri në +20 °C
Anzeige Luftfeuchtigkeit
Kontrolli i lagështisë HumidityControl (nga 50% - 80%)
Ndriçimi Dritë në njërën anë
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Ruajtja e shisheve Rafte druri
Numri i rafteve mbajtëse 5
nga të cilat rafte për reklamim 0
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 0
Numri i rafteve mbajtëse 0
Rafti me rregullim të lartësisë
Rezervuari i ujit
Bordi sommelier
Flaschenpresenter
Art des Zonentrenners
Brava mekanike
Filtri i FreshAir në murin e pasmë
Ftohja me qarkullim
Mur i pasmë i thatë
Ngjyra, bordi mbështetës i thatë Inoks
Materiali muri i pasmë i thatë Inoks me SmartSteel
Ngjyra trupi E zezë
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra dera E zezë
Materiali dera Derë me xham izolues
Materiali hapësira e brendshme Plastike, gri grafiti
Materiali raftet Pllakë druri
Doreza Dorezë alumini
Dera që mbyllet vetë
SoftSystem
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Ndërrimi i menteshës së derës E mundur nga vetë klienti
Këndi i hapjes së derës
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Doreza për transport Prapa
Rrotat e transportit prapa
Ajrimi Ventilim i përparmë
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.000 mm
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 386 l
Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 1.742,0 / 615,0 / 850,0 mm
Pesha (pa paketimin) 84 kg
Pesha (me paketimin) 90 kg
Vëllimi i përgjithshëm ** 385 l
Vëllimi i shfrytëzueshëm Ndarja për verën 385 l
Ju lutemi mbani parasysh: Të dhënat e sasisë u referohen shisheve standarde të verës prej 0,75 litër. Nëse në ruajtje vendosen shishe të madhësive ose të formave të tjera, atëherë numri mund të jetë i ndryshëm. Më shumë informacione për këtë gjeni në skicën në hapësirën e shkarkimit.
** 
Në përputhje me Rregulloren BE 2019/2016, ne përfaqësojmë vëllimin e përgjithshëm si një numër të plotë (të rrumbullakosura poshtë) dhe vëllimin e ndarjeve të ngrirësit dhe ushqimeve të freskëta me një shifër dhjetore. Spektri i plotë i klasave të efikasitetit mund të gjendet në faqen 9. Sipas (BE) 2017/1369 6a. Termi “vëllim” i referohet termit “vëllim” i përmendur në rregulloren aktuale.
Kapëse etiketimi

Kapëse etiketimi

Nr. i artikullit 988276600

Oganizoni në mënyrë të përsosur inventarët e verërave me pesë kapëset tona elegante prej alumini të etiketimit. Ato mund të etiketohen dhe të vendosen në raftet e shisheve, si dhe mund të hiqen dhe ripërdoren.

Gurët vullkanikë

Gurët vullkanikë

Nr. i artikullit 959151700

Në frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës "Vinothek", nëse është e nevojshme, mund të rritet niveli i lagështisë nga përdorimi i gurëve vullkanikë.

Raft prej metali me vrima

Raft prej metali me vrima

Nr. i artikullit 930288500

Rafti i fortë prej metali me vrima lejon ruajtjen e qëndrueshme dhe vertikale të verës – duke përfshirë shishet e hapura. Sipërfaqja është tejet e lehtë për t'u pastruar.

Raft ekspozitor prej druri

Raft ekspozitor prej druri

Nr. i artikullit 711304101

Dy shishe të hapura vere mund të ruhen në mënyrë të sigurt dhe të prezantohen në raftin ekspozitor prej ahu. Kjo bëhet e mundur nga funksioni i integruar i palosjes së raftit.

3-Meter-Gerätestecker

3-Meter-Gerätestecker

Nr. i artikullit 909735000

Sollte die Standardlänge von 2,20 Meter nicht ausreichen, ermöglicht der 3-Meter-Gerätestecker mehr Flexibilität bei der Aufstellung. Der Gerätestecker kann einfach und ohne viel Kraftaufwand vom Gerät entfernt und ausgetauscht werden.

Spina me kabllo 3 metra

Spina me kabllo 3 metra

Nr. i artikullit 909735100

Nëse gjatësia standarde 2,20 m nuk është e mjaftueshme, spina e pajisjes me kabllo me gjatësi 3 metër lejon më shumë fleksibilitet në instalim. Spina e pajisjes mund të hiqet lehtë dhe pa shumë përpjekje nga pajisja e të ndërrohet lehtë.

3-Meter-Gerätestecker

3-Meter-Gerätestecker

Nr. i artikullit 909735200

Sollte die Standardlänge von 2,20 Meter nicht ausreichen, ermöglicht der 3-Meter-Gerätestecker mehr Flexibilität bei der Aufstellung. Der Gerätestecker kann einfach und ohne viel Kraftaufwand vom Gerät entfernt und ausgetauscht werden.

Raft prej metali me pjesën e përparme prej druri me lartësi të rregullueshme

Raft prej metali me pjesën e përparme prej druri me lartësi të rregullueshme

Nr. i artikullit 711325400

Rafti i fortë prej metali kombinon çdo gjë që ju duhet për hapësirën ruajtëse të verës në restorante. Mund të rregullohet në pajisje për shpërndarje fleksibël të shisheve. Shufrat garantojnë një mbajtje tejet të sigurt. Metali i veshur është tej mase i lehtë për t'u pastruar. Dhe dizajni i pastër dhe i qartë me pjesë të përparme prej ahu harmonizohet me verërat e ruajtura.

Raft prej druri me lartësi të rregullueshme

Raft prej druri me lartësi të rregullueshme

Nr. i artikullit 711332802

Mbështetës dhe i sofistikuar. Raftet elegante prej ahu janë projektuar për ruajtje horizontale të verës me dridhje të ulët dhe forma e tyre ergonomike e bën të lehtë vendosjen, nxjerrjen dhe risistemimin e shisheve. Një tjetër avantazh është se druri mund të fryhet dhe të ruajë sasi të vogla uji, gjë që është e mirë për mikroklimën brenda dhe për ruajtjen afatgjatë.

Tabakaja e ujit

Tabakaja e ujit

Nr. i artikullit 743586900

Lagështi ideale, edhe në kushte të thata, falë tabakasë lehtësisht të vendosshme të ujit. Ajo ndihmon me ruajtjen e lagështisë optimale në pajisje duke mbledhur ujin nga brendësia e pajisjes ose nga mbushja që i bëni ju, sipas kërkesës. Në këtë mënyrë, koleksioni juaj i verës ruhet në kushte ideale

Tabakaja e ujit dhe shkëmbinjtë e llavës

Tabakaja e ujit dhe shkëmbinjtë e llavës

Nr. i artikullit 988275500

Tabakaja e ripërshtatshme e ujit dhe shkëmbinjtë e llavës ndihmojnë në mbajtjen e një lagështie perfekte – kjo do të thotë që tapat e drurit qëndrojnë të lagështa edhe në kushte të thata.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.