WFbli 5041 Perfection Frigorifer për verën Porfessional

Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 168,4 / 59,7 / 76,3 cm
Vëllimi 398 l
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 158
Zona për temperaturën e rregullueshme +5 °C deri në +20 °C

Ndihmë ngarkimi EasyFill

Ndihmë ngarkimi EasyFill

Lehtësoni ngarkesën. Ndihma e ngarkesës "EasyFill" siguron që dera e dollapit të ruajtjes së verës të mbetet e hapur nga një kënd prej 90° – për ngarkim veçanërisht të lehtë. Dhe falë mekanizmit "SelfClosing", dera mbyllet vetë kur hapet më pak se 90° – gjithmonë aq butësisht sa e kërkon vera juaj e çmuar.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Lagështia ideale

Lagështia ideale

Lagështia e duhur është një komponent i rëndësishëm në ruajtjen e verërave. Pra, tapa qëndron e butë dhe nuk thahet. Në mënyrë që tapa të mbahet sa më e lagësht edhe nga brenda, verërat duhet të ruhen shtrirë. Me mbi 50% lagështi, frigoriferët për verën garantojnë kushtet më të mirat. Nëse është e nevojshme, lagështia e frigoriferëve për ruajtjen e verës mund të rregullohet me anë të butonit të ventilimit.

2 këmbë me lartësi të rregullueshme

2 këmbë me lartësi të rregullueshme

Për qëndrueshmëri maksimale. Me këmbët e tij me lartësi të rregullueshme, dollapi i shërbimit të verërave mund të drejtvijohet në një mënyrë optimale dhe gjithashtu përshtatet në mënyrë të përkryer me sipërfaqet e paniveluara. Kjo do të thotë se mund të siguroheni se dera mbyllet gjithmonë fort, nuk futet nxehtësia, nuk formohet kondensim dhe kushtet e ruajtjes mbeten konstante, duke mbrojtur cilësinë e verës suaj.

Kyçja e ekranit

Kyçja e ekranit

Gjithçka është nën kontroll. Sigurimi i përzgjedhjes së verërave me një kyç dere është i dobishëm, por është njëlloj e rëndësishme të parandaloni përdorimin e paautorizuar të dollapit tuaj të verës. Kyçi i ri i ekranit, i cili aktivizohet nëpërmjet menysë, ofron një zgjidhje veçanërisht të besueshme. PIN-i treshifror siguron cilësimet tuaja dhe rrjedhimisht kushte optimale për verën tuaj.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Njofton sapo të hapet. Nëse dera e dollapit të shërbimit të verërave mbetet e hapur për më shumë se 60 sekonda, alarmi i derës çaktivizohet. Alarmi i derës tingëllon me zë dhe shoqërohet me një ndriçim që pulson të pajisjes. Kjo ju lejon të reagoni sa më shpejt të jetë e mundur për të ruajtur kushtet optimale të ruajtjes për verërat tuaja.

Ndihmë ngarkimi EasyFill

Ndihmë ngarkimi EasyFill

Lehtësoni ngarkesën. Ndihmësja me ngarkesën "EasyFill" garanton që dera e dollapit të shërbimit të verërave të mbetet e hapur nga një kënd 90° – për mbushje veçanërisht të lehtë. Dhe falë mekanizmit "SelfClosing", dera mbyllet vetë kur hapet në kënd më të vogël se 90° – gjithmonë me delikatesën që kërkojnë verërat tuaja me vlerë.

Shporta EasyServe

Shporta EasyServe

Çdo lëvizje duarsh ka rëndësi për një shërbim të jashtëzakonshëm. Për këtë, verërat tuaja duhet të ruhen në mënyrë transparente dhe të jenë lehtësisht të arritshme, ashtu si sigurohet nga shporta jonë EasyServe. Këtu, shishet janë të organizuara qartësisht dhe të arritshme në çdo kohë. Shporta me një dorezë prej druri ahu është e vendosur në një lartësi mesatare dhe rrëshqet butësisht në shina. Veshja prej antraciti mund të pastrohet lehtësisht.

eDoorLock

eDoorLock

Nëse ka një gjë për të cilën mund të jeni të sigurt, janë verërat tuaja. Kyçi elektronik i derës e siguron këtë. Ai shkyçet duke futur një PIN, duke parandaluar përdorimin e paautorizuar. Dhe gjithashtu është më efikas, duke qenë se mënyra e përshtatshme e shkyçjes të lejon të hapësh derën më shpejtë. Dëshironi edhe më shumë siguri? Aplikacioni "SmartDevice" ju informon gjithmonë nëse dera është e hapur ose e mbyllur.

Filtri i qymyrit të aktivizuar

Filtri i qymyrit të aktivizuar "FreshAir"

Për t'u siguruar që vera të maturohet në cilësi të përsosur ajri, të gjithë dollapët "Liebherr" të ruajtjes së verës kanë një filtër qymyri të aktivizuar që lidh bindshëm aromat e çdo lloji. Kjo do të thotë që vera juaj do mbajë buqetën e saj të pastër. Për t'u siguruar që të qëndrojë e tillë, "Liebherr" ju kujton çdo 6 muaj që të ndryshoni filtrin, gjë që mund ta bëni lehtësisht vetë.

"HumiditySelect"

Mbajtja e tapave në gjendje të mirë. Me «HumiditySelect», ju mund ta caktoni lagështinë në ekranin e frigoriferëve të ruajtjes së verës në dy nivele: Standard Humidity (Lagështi standarde) dhe High Humidity (Lagështi e lartë). Është shumë e thjeshtë dhe i bën mirë verës tuaj, duke qenë se lagështia e përsosur siguron që tapat të qëndrojnë të njoma dhe mban shishet tuaja të izoluara fort.

Kutia

Kutia "SmartDevice", e integruar

Mos ia ndani sytë verës kudo që jeni. Frigoriferi i ruajtjes së verës Liebherr është i gatshëm për rrjet, kështu që ju mund të shijoni të gjitha përfitimet e aplikacionit «SmartDevice». Me të mund të përdorni pajisjen tuaj nga kudo dhe mund të shihni dhe ndryshoni shumë cilësime si p.sh. temperaturën, kur jeni larg. Gjithashtu, ai dërgon informacion sigurie për pajisjen dhe verën në smartfonin tuaj.

Dorezë me një mekanizëm hapës të integruar

Dorezë me një mekanizëm hapës të integruar

E përkryer për përdorim të shpeshtë. Doreza elegante me një mekanizëm hapës të integruar ju lejon ta përdorni derën me shpejtësi dhe me forcë minimale, edhe kur e hapni disa herë rresht. Dizajni minimalist me alumin të lustruar është dukshëm efikas dhe gjithashtu përmbush kërkesat më të larta të higjienës fal materialit të thjeshtë për t’u pastruar.

LightColumn, nga të dyja anët

LightColumn, nga të dyja anët

Verë me cilësi të lartë – në një ambient me cilësi të lartë. LightColumns LED në të dyja anët depërtojnë në të gjithë pajisjen nga fillimi në fund. Ato e ndriçojnë pjesën e brendshme në mënyrë të barabartë dhe e vendosin përzgjedhjen tuaj të verërave në dritën më të mirë të mundshme. Një pjesë veçanërisht interesante është ndriçimi që mund të zbehet i prezantimit, i cili me shumë aftësi ekspozon të gjitha verërat tuaja edhe kur dera është e mbyllur.

Raft prej metali me pjesën e përparme prej druri, lartësia e të cilit mund të rregullohet

Raft prej metali me pjesën e përparme prej druri, lartësia e të cilit mund të rregullohet

Rafti i fortë prej metali kombinon çdo gjë që ju duhet për hapësirën ruajtëse të verës në restorante. Mund të rregullohet në mënyra të ndryshme në pajisje për shpërndarje fleksibël të shisheve. Shiritat sigurojnë një mbajtje veçanërisht të sigurt. Metali i veshur është shumë i lehtë për t’u pastruar. Dhe dizajni i pastër dhe i qartë me pjesë të përparme prej druri ahu harmonizohet me verërat e ruajtura.

 Sistemim kompakt për kapacitet maksimal shishesh

Sistemim kompakt për kapacitet maksimal shishesh

Kapaciteti maksimal. Dollapi i shërbimit të verërave "Liebherr" lehtëson gjithashtu organizimin e një përzgjedhjeje të madhe të verërave. Për të shfrytëzuar në maksimum kapacitetin, pjesa e brendshme është projektuar që shishet e verës të mund të sistemohen në mënyrë kompakte në raftet prej metali. Kjo do të thotë se ka plot vend për të shtuar verëra në përzgjedhjen tuaj.

Alarmi i ndërprerjes së energjisë

Alarmi i ndërprerjes së energjisë

Mbrojtje e plotë. Ashtu si në një qilar vere, dollapët tanë të shërbimit të verërave ofrojnë kushte ideale për të ruajtur në mënyrën e duhur përzgjedhjen tuaj të verërave. Megjithatë, shkëputje të tilla si ndërprerja e energjisë mund të ndodhin ndonjëherë. Kjo është arsyeja pse të gjitha vijnë me një funksion alarmi për këtë ndodhi. Nëse ndodh diçka kritike, do t'ju vërë në dijeni.

PowerChill

PowerChill

Rruga më e shkurtër për te vera në temperaturën e duhur: PowerChill. Ky ftoh shishet e reja të vendosura veçanërisht shpejt – dhe automatikisht. Edhe në ditët më të ngarkuara kur dyert hapen shumë shpesh, pajisja rregullohet në mënyrë autonome në temperaturën ideale të shërbimit. Nëse nuk nevojitet shumë fuqi ftohëse, pajisja kalon automatikisht në modalitetin e zakonshëm të ruajtjes së energjisë.

Cilësimi i saktësisë së temperaturës

Cilësimi i saktësisë së temperaturës

Nëse nuk mbahen në temperaturën e duhur të ruajtjes, verërat mund të dëmtohen dhe të humbasin cilësinë e tyre. Sistemi i saktë elektronik i kontrollit siguron që në dollapin "Liebherr" të shërbimit të verërave të ruhet në mënyrë të vazhdueshme temperatura e kërkuar. Ajo mund të caktohet në gradën e saktë ndërmjet +5°C dhe +20°C. Temperatura aktuale tregohet në ekran.

Drita e prezantimit

Drita e prezantimit

Shfaqni verën tuaj në mënyrën më të mirë të saj me dritën e prezantimit të frigoriferit tuaj të ruajtjes së verës. Një njësitë me dyer xhami, drita mund të qëndrojë ndezur edhe kur dera të jetë e mbyllur. Në këtë mënyrë, koleksioni juaj i verës është gjithmonë diçka që tërheq vëmendjen. Ndriçimi i dritës mund të rregullohet individualisht nëpërmjet ekranit dhe aplikacionit "SmartDevice".

Paneli i murit të pasmë: Gri metalike grafiti

Paneli i murit të pasmë: Gri metalike grafiti

Një hapësirë e brendshme e denjë për verën tuaj. Kombinimi i rafteve prej druri dhe një paneli elegant të pasmë muri prej metali në ngjyrë gri grafit e bën pjesën e brendshme të firgoriferit tuaj të ruajtjes së verës të bjerë në sy edhe kur është bosh. Por paneli i pasmë i murit nuk është thjesht një element dizajni. Ai ofron gjithashtu një qarkullim të sofistikuar të ajrit dhe mban me elegancë verën larg teknologjia pas tij.

Guarnicioni i zëvendësueshëm i derës

Guarnicioni i zëvendësueshëm i derës

Çdo detaj përmbush standardet më të larta dhe guarnicioni i derës nuk përbën përjashtim. Kjo siguron që dera të jetë gjithmonë hermetike për kushte optimale të ruajtjes në çdo kohë. Nëse guarnicioni duhet të zëvendësohet, mund ta bëni lehtësisht vetë në disa hapa të thjeshtë. Kjo do të thotë se dollapi juaj i shërbimit të verërave do të punojë gjithmonë shtruar dhe do të jetë i pastër.

"SabbathMode"

Në "Sabbath", të gjitha aktivitetet duhet të ndalojnë – e njëjta gjë vlen për pajisjet elektronike. "Liebherr-i" juaj e merr parasysh këtë. Në «SabbathMode», të gjitha dritat në frigoriferin e ruajtjes së verës janë fikur, ashtu si të gjithë tingujt dhe ekrani. Pas 80 orësh, "SabbathMode" çaktivizohet automatikisht.

SelfClosing Door që përfshin ndihmën e ngarkesës EasyFill

SelfClosing Door që përfshin ndihmën e ngarkesës EasyFill

Falë mekanizmit SelfClosing, dera mbyllet automatikisht kur hapet më pak se 90° – gjithmonë aq butësisht sa e kërkojnë verërat tuaja të çmuara. Ndihmësja me ngarkesën EasyFill garanton që dera të mbetet e hapur nga një kënd 90° e lart për mbushje veçanërisht të lehtë.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Liebherr monitoron në mënyrë të vazhdueshme temperaturën në pajisje dhe ju vë në dijeni me zë dhe me figurë me alarmin e temperaturës nëse devijon nga vlera e caktuar. Ekrani gjithashtu ju tregon pikërisht sa gradë është ulur ose ngritur temperatura, duke ju lejuar të ndërmerrni masa nëse ndodh një luhatje e pazakontë.

TempProtect Plus

TempProtect Plus

Mbrojtje e dyfishtë. Me "TempProtect Plus", dollapët e shërbimit të verërave matin në mënyrë të vazhdueshme temperaturën me dy sensorë. Në këtë mënyrë ju keni siguri të dyfishtë që verërat tuaja janë të mbrojtura nga luhatjet e temperaturës. Kjo ndodh për shkak se ju njoftoheni sapo një nga sensorët dikton një ndryshim kritik të temperaturës, duke ju mundësuar të veproni shpejt.

Dotykový displej Touch & Swipe

Dotykový displej Touch & Swipe

Ekrani "Touch & Swipe" e bënë veçanërisht të lehtë të kontrollosh dollapin e shërbimit të verërave "Liebherr". Të gjitha funksionet e rëndësishme mund të caktohen në mënyrë intuitive në ekranin me ngjyra 2.4” të montuar rrafsh duke e prekur dhe rrëshqitur, duke ju dhënë mundësinë të riktheni vëmendjen përsëri te të ftuarit shpejt. Nëse nuk po e përdorni ekranin, ai ju tregon temperaturën aktuale në pajisje.

"UVProtect Plus"

Mbrojtje e trefishtë. Për ruajtje afatgjatë, frigoriferët e ruajtjes së verës me derë xhami ofrojnë mbrojtje fantastike nga rrezatimi UV: tre shtresa mbrojtëse të përbëra nga xham i errët dhe një shtresë e dyfishtë prej metali të depozituar në vakum. I njohur si lustrimi "Low-E", ofron mbrojtje tejet efikase për verën tuaj kundër rrezatimit të dëmshëm diellor.

"VibrateSafe"

Vera juaj ka nevojë për hapësirë dhe qetësi. Kjo është arsyeja pse dollapët tanë të ruajtjes së verës garantojnë ruajtje delikate me kompresorë veçanërisht të qetë të krijuar posaçërisht nga "Liebherr". Kjo lejon verën tuaj të ruhet në qetësi dhe e pashqetësuar.

Bllokuesi i sigurisë për fëmijët

Bllokuesi i sigurisë për fëmijët

Bllokuesi i sigurisë për fëmijët është programuar në mënyrë që të parandalojë fikjen e paqëllimshme të pajisjes. Aktivizimi i bllokuesit të sigurisë për fëmijët sinjalizohet me një simbol në panelin e kontrollit.

Sistemim kompakt për kapacitet maksimal shishesh

Sistemim kompakt për kapacitet maksimal shishesh

Kapacitet maksimal. Dollapi "Liebherr" i ruajtjes së verës bën gjithashtu më të lehtë organizimin e një koleksioni në rritje vere. Për të shfrytëzuar në maksimum kapacitetin, pjesa e brendshme është projektuar që shishet tuaja të verës të mund të sistemohen në mënyrë kompakte në raftet prej druri. Kjo do të thotë se ka mjaftueshëm hapësirë edhe për prurje të reja vere. Prandaj, mos hezitoni të koleksiononi.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer për verën Porfessional
GTIN 9005382244012
Klasifikimi Perfection
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 111 kWh/a
Agjenti ftohës R 600a
Vlera e lidhjes 1,5 A
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 38 °C
Frekuenca 50/60 Hz
Tensioni 220-240 V ~
Niveli i zhurmës 38 dB
Ndarja për verën 398,9 l
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 1
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
SmartMonitoring-fähig Nein
Treguesi i temperaturës Ndarja e verës
Alarmi i derës ndarja për verën Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Përdorimi Me prekje&rrëshqitje
Zona për temperaturën e rregullueshme +5 °C deri në +20 °C
Anzeige Luftfeuchtigkeit
Rregullimi i lagështisë HumiditySelect
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 158
Ndriçimi Dritë në të dyja anët
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Ruajtja e shisheve Kosh shishesh me tërheqje / Rafte prej metali me pjesën e përparme prej druri, lartësia e të cilëve mund të rregullohet
Numri i rafteve mbajtëse 6
nga të cilat rafte për reklamim 0
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 1
Rafti me rregullim të lartësisë
Rezervuari i ujit
Bordi sommelier
Flaschenpresenter
Art des Zonentrenners
Brava elektronike, pa telekomandim
Filtri i FreshAir në murin e pasmë
Ftohja me qarkullim
Mur i pasmë i thatë
Ngjyra, bordi mbështetës i thatë Antracit
Materiali muri i pasmë i thatë Çelik
Ngjyra trupi E zezë
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra dera E zezë
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues
Materiali hapësira e brendshme Plastike, gri grafiti
Materiali raftet Metalen plateau met houten front
Doreza Dorezë
Dera që mbyllet vetë
SoftSystem
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Ndërrimi i menteshës së derës E mundur nga vetë klienti
Këndi i hapjes së derës
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Doreza për transport Prapa
Rrotat e transportit prapa
Ajrimi Ventilim i përparmë
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.000 mm
Vëllimi 398 l
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 168,4 / 59,7 / 76,3 cm
Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 1.742,0 / 615,0 / 850,0 mm
Pesha (pa paketimin) 94 kg
Pesha (me paketimin) 100 kg
Vëllimi i shfrytëzueshëm Ndarja për verën 399 l
Pajisje kundër shpimit

Pajisje kundër shpimit

Nr. i artikullit 988276700

Pajisja kundër shpimit lidh pajisjen fort me murin në pjesën e sipërme. Kjo garanton hapësirë ruajtëse të qëndrueshme, si dhe ngarkim dhe shkarkim të sigurtë të rafteve me tërheqje, edhe me mbushje maksimale.

Kapëse etiketimi

Kapëse etiketimi

Nr. i artikullit 988276600

Oganizoni në mënyrë të përsosur inventarët e verërave me pesë kapëset tona elegante prej alumini të etiketimit. Ato mund të etiketohen dhe të vendosen në raftet e shisheve, si dhe mund të hiqen dhe ripërdoren.

Gurët vullkanikë

Gurët vullkanikë

Nr. i artikullit 959151700

Në frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës "Vinothek", nëse është e nevojshme, mund të rritet niveli i lagështisë nga përdorimi i gurëve vullkanikë.

Raft prej metali me vrima

Raft prej metali me vrima

Nr. i artikullit 930288500

Rafti i fortë prej metali me vrima lejon ruajtjen e qëndrueshme dhe vertikale të verës – duke përfshirë shishet e hapura. Sipërfaqja është tejet e lehtë për t'u pastruar.

Raft ekspozitor prej druri

Raft ekspozitor prej druri

Nr. i artikullit 711304101

Dy shishe të hapura vere mund të ruhen në mënyrë të sigurt dhe të prezantohen në raftin ekspozitor prej ahu. Kjo bëhet e mundur nga funksioni i integruar i palosjes së raftit.

Raft ekspozitor prej druri

Raft ekspozitor prej druri

Nr. i artikullit 711304300

Dy shishe të hapura vere mund të ruhen në mënyrë të sigurt dhe të prezantohen në raftin ekspozitor prej ahu. Kjo bëhet e mundur nga funksioni i integruar i palosjes së raftit.

3-Meter-Gerätestecker

3-Meter-Gerätestecker

Nr. i artikullit 909735000

Sollte die Standardlänge von 2,20 Meter nicht ausreichen, ermöglicht der 3-Meter-Gerätestecker mehr Flexibilität bei der Aufstellung. Der Gerätestecker kann einfach und ohne viel Kraftaufwand vom Gerät entfernt und ausgetauscht werden.

Spina me kabllo 3 metra

Spina me kabllo 3 metra

Nr. i artikullit 909735100

Nëse gjatësia standarde 2,20 m nuk është e mjaftueshme, spina e pajisjes me kabllo me gjatësi 3 metër lejon më shumë fleksibilitet në instalim. Spina e pajisjes mund të hiqet lehtë dhe pa shumë përpjekje nga pajisja e të ndërrohet lehtë.

3-Meter-Gerätestecker

3-Meter-Gerätestecker

Nr. i artikullit 909735200

Sollte die Standardlänge von 2,20 Meter nicht ausreichen, ermöglicht der 3-Meter-Gerätestecker mehr Flexibilität bei der Aufstellung. Der Gerätestecker kann einfach und ohne viel Kraftaufwand vom Gerät entfernt und ausgetauscht werden.

Raft prej metali me pjesën e përparme prej druri me lartësi të rregullueshme

Raft prej metali me pjesën e përparme prej druri me lartësi të rregullueshme

Nr. i artikullit 711325400

Rafti i fortë prej metali kombinon çdo gjë që ju duhet për hapësirën ruajtëse të verës në restorante. Mund të rregullohet në pajisje për shpërndarje fleksibël të shisheve. Shufrat garantojnë një mbajtje tejet të sigurt. Metali i veshur është tej mase i lehtë për t'u pastruar. Dhe dizajni i pastër dhe i qartë me pjesë të përparme prej ahu harmonizohet me verërat e ruajtura.

Raft prej metali me pjesën e përparme prej druri me lartësi të rregullueshme

Raft prej metali me pjesën e përparme prej druri me lartësi të rregullueshme

Nr. i artikullit 711326200

Rafti i fortë prej metali kombinon çdo gjë që ju duhet për hapësirën ruajtëse të verës në restorante. Mund të rregullohet në pajisje për shpërndarje fleksibël të shisheve. Shufrat garantojnë një mbajtje tejet të sigurt. Metali i veshur është tej mase i lehtë për t'u pastruar. Dhe dizajni i pastër dhe i qartë me pjesë të përparme prej ahu harmonizohet me verërat e ruajtura.

Raft prej druri me lartësi të rregullueshme

Raft prej druri me lartësi të rregullueshme

Nr. i artikullit 711332802

Mbështetës dhe i sofistikuar. Raftet elegante prej ahu janë projektuar për ruajtje horizontale të verës me dridhje të ulët dhe forma e tyre ergonomike e bën të lehtë vendosjen, nxjerrjen dhe risistemimin e shisheve. Një tjetër avantazh është se druri mund të fryhet dhe të ruajë sasi të vogla uji, gjë që është e mirë për mikroklimën brenda dhe për ruajtjen afatgjatë.

Tabakaja e ujit

Tabakaja e ujit

Nr. i artikullit 743586900

Lagështi ideale, edhe në kushte të thata, falë tabakasë lehtësisht të vendosshme të ujit. Ajo ndihmon me ruajtjen e lagështisë optimale në pajisje duke mbledhur ujin nga brendësia e pajisjes ose nga mbushja që i bëni ju, sipas kërkesës. Në këtë mënyrë, koleksioni juaj i verës ruhet në kushte ideale

Tabakaja e ujit

Tabakaja e ujit

Nr. i artikullit 743587000

Lagështi ideale, edhe në kushte të thata, falë tabakasë lehtësisht të vendosshme të ujit. Ajo ndihmon me ruajtjen e lagështisë optimale në pajisje duke mbledhur ujin nga brendësia e pajisjes ose nga mbushja që i bëni ju, sipas kërkesës. Në këtë mënyrë, koleksioni juaj i verës ruhet në kushte ideale

Tabakaja e ujit dhe shkëmbinjtë e llavës

Tabakaja e ujit dhe shkëmbinjtë e llavës

Nr. i artikullit 988275500

Tabakaja e ripërshtatshme e ujit dhe shkëmbinjtë e llavës ndihmojnë në mbajtjen e një lagështie perfekte – kjo do të thotë që tapat e drurit qëndrojnë të lagështa edhe në kushte të thata.

Tabakaja e ujit dhe shkëmbinjtë e llavës

Tabakaja e ujit dhe shkëmbinjtë e llavës

Nr. i artikullit 988275600

Tabakaja e ripërshtatshme e ujit dhe shkëmbinjtë e llavës ndihmojnë në mbajtjen e një lagështie perfekte – kjo do të thotë që tapat e drurit qëndrojnë të lagështa edhe në kushte të thata.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.