WKes 653 GrandCru Frigorifer për ruajtjen e verës

Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 61,2 / 42,5 / 47,8 cm
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 12
Zona për temperaturën e rregullueshme +5 °C deri në +20 °C

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel ul ndjeshëm dukshmërinë e gjurmëve të gishtave dhe është veçanërisht i lehtë për t'u pastruar.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Për mbrojtje të sigurt të ushqimit, alarmi akustik i derës paralajmëron pasi dera është hapur për 60 sekonda.

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve mund të programohet për të parandaluar fikjen pa dashje të pajisjes. Kur funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve është i ndezur, kjo tregohet nga një simbol në "MagicEye".

Frigoriferët për ruajtjen e verës

Frigoriferët për ruajtjen e verës

Frigoriferët për ruajtjen e verës sigurojnë kushte të ngjashme si kantinat/qilarët. Në këto pajisje mbizotëron një temperaturë konstante në të gjithë brendësinë. Sipas nevojës, ajo mund të përshtatet nga +5°C deri në +20°C. Frigoriferët për ruajtjen e verës janë idealë për ruajtjen afatgjatë dhe maturimin e verërave. Megjithatë, në varësi të temperaturës së caktuar, këto pajisje mund të mbajnë edhe një sasi më të madhe vere në temperaturë për servirje. Në serinë GrandCru dhe Vinothek Liebherr ofron frigoriferë për ruajtjen e verës në madhësi dhe konfigurime të ndryshme.

Ruajta me dridhje të ulëta

Ruajta me dridhje të ulëta

Edhe dridhjet e lehta mund të shqetësojnë verërat në maturimin e tyre dhe të pengojnë dekantimin e tanineve. Kompresorët me dridhje shumë të ulëta, të zhvilluar në mënyrë të veçantë, sigurojnë që të gjithë frigoriferët për verën të kujdesen për ruajtjen delikate të verës.

Lagështia ideale

Lagështia ideale

Lagështia e duhur është një komponent i rëndësishëm në ruajtjen e verërave. Pra, tapa qëndron e butë dhe nuk thahet. Në mënyrë që tapa të mbahet sa më e lagësht edhe nga brenda, verërat duhet të ruhen shtrirë. Me mbi 50% lagështi, frigoriferët për verën garantojnë kushtet më të mirat. Nëse është e nevojshme, lagështia e frigoriferëve për ruajtjen e verës mund të rregullohet me anë të butonit të ventilimit.

Grupi i produkteve Frigorifer për ruajtjen e verës
GTIN 9005382235492
Klasifikimi GrandCru
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 38 l
Ndarja për verën 48,0 l
Klasa e efiçencës së energjisë E
Konsumi i energjisë çdo vit 78 kWh/a
Agjenti ftohës R 600a
Vlera e lidhjes 1,0 A
Frekuenca 50 Hz
Tensioni 220-240 V ~
Niveli i zhurmës 37 dB
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 1
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Komandimi Ekran LCD
Përdorimi Me prekje
Treguesi i temperaturës Ndarja e verës
Alarmi i derës ndarja për verën Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Zona për temperaturën e rregullueshme +5 °C deri në +20 °C
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 12
Ndriçimi Ndriçim LED
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Numri i rafteve mbajtëse 3
nga të cilat rafte për reklamim 0
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 0
Rafti me rregullim të lartësisë
Brava mekanike
Ftohja me qarkullim
Filtri me karbon aktiv
Ngjyra trupi Inoks
Materiali muret anësore Inoks me SmartSteel
Ngjyra dera Argjend
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues me kornizë inoksi
Materiali raftet Pllakë druri
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Rrotat e transportit prapa
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.000 mm
Dizajni i derës HardLine
Vëllimi 48 l
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 61,2 / 42,5 / 47,8 cm
Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 695,0 / 440,0 / 508,0 mm
Pesha (pa paketimin) 28,00 kg
Pesha (me paketimin) 33,00 kg
Vëllimi i shfrytëzueshëm Ndarja për verën 38 l
Etiketimi me kapëse

Etiketimi me kapëse

Nr. i artikullit 909455900

Sistemi fleksibël i etiketimit me kapëse mundëson një pamje të shpejtë dhe të rregullt të furnizimit me verë. Me letra të ri-përdorshme për shkëmbim të lehtë.

Plus X Award

Plus X Award

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.